COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 50 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        04 июл 25 09:16:46
 К    : Dave Drum                                             04 июл 25 17:48:01
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 65
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 56306.fido_cooking@1:124/5016 2ccdf440
@REPLY: 1:18/200@fidonet 66932834
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.28-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
  Re: T.O.H. Daily Recipe - 65
  By: Dave Drum to Ben Collver on Fri Jul 04 2025 11:53:00

DD> I had never heardof JoJo`s as a food item until that reciper.
DD>       Title: Potato Tempura

I didn`t have that recipe yet but i can vouch for potato tempura.
It is good!

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: KFC Potato Salad
 Categories: Copycat, Potato sala
      Yield: 8 Servings

      2 lb Russet potatoes
      1 c  Mayonnaise
      4 ts Sweet pickle relish
      4 ts Sugar
      2 ts White onion; minced
      2 ts Prepared mustard
      1 ts Vinegar
      1 ts Celery; minced
      1 ts Pimentos; diced
    1/2 ts Carrot; shredded
    1/4 ts Dried parsley
    1/4 ts Pepper
      1 ds Salt

  Here`s a simple clone for the potato salad that is purchased as a
  side dish from America`s largest fast food chicken chain. Some of the
  skin is left on the potatoes in the real thing, so you don`t have to
  peel them too thoroughly. Just be sure to chop your potatoes into
  cubes that are approximately 1/2" thick, and then let the salad
  marinate for at least 4 hours so that the flavors can properly
  develop. If you let the salad chill overnight, it tastes even better.

  Lightly peel the potatoes. You don`t have to get all of the skin off.
  Chop potatoes into bite-size pieces and boil in 6 cups of boiling,
  salted water for 7 to 10 minutes. The potato chunks should be tender,
  yet slightly tough in the middle when done. Drain and rinse potatoes
  with cold water.

  In a medium bowl, combine remaining ingredients and whisk until
  smooth.

  Poured drained potatoes into a large bowl. Pour the dressing over the
  potatoes and mix until well combined.

  Cover and chill for at least 4 hours. Overnight is best.

  Recipe FROM:    KFC#253#040Potato#040Salad.txt>

MMMMM
--- SBBSecho 3.28-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/81 106/201 124/0 5016
SEEN-BY: 128/187 129/14 305 153/7715 154/110 214/22
218/0 1 109 215 601 610
SEEN-BY: 218/700 720 810 840 860 880 900 940
226/30 227/114 229/110 206 300
SEEN-BY: 229/307 317 400 426 428 452 664 700 705
266/512 291/111 292/854
SEEN-BY: 301/1 320/219 322/757 342/200 396/45
450/1024 460/58 256 1124 5858
SEEN-BY: 463/68 633/280 712/848 902/26 5020/101 400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/8912 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/30 5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 229/426 460/58 463/68
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх