COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 90 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         05 июл 25 13:12:00
 К    : All                                                   05 июл 25 14:01:03
 Тема : 7/6 Fried Chicken Day - 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 51621.fido-cooking@1:3634/12 2cd05180
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Grandma`s Fried Chicken
 Categories: Poultry, Eggs, Herbs
      Yield: 5 Servings
 
MMMMM----------------------------RUB---------------------------------
      4 ts Salt
      2 ts Onion granules
  1 1/2 ts Fine ground black pepper
    1/2 tb Rubbed sage
      1 ts Dried Thyme
    1/2 ts Garlic granules

MMMMM--------------------------CHICKEN-------------------------------
      2    (3 1/2 - 4 lb) fryers; cut
           - up in 8 or 10 serving
           - pieces each
      2 c  Flour; seasoned w/S&P
      2 lg Eggs; well beaten
           +=WITH=+
      2 c  Whole milk
      3 c  (or more) Crisco
 
  In a small container, combine rub ingredients, mixing
  well. Sprinkle the seasoning on chicken and rub it in.
  Seal the chicken in a container and refrigerate over-
  night, if possible.
  
  Remove chicken from refrigerator at least 1 hour before
  cooking.
  
  Place seasoned flour in a pie pan and set aside. In a
  wide, shallow bowl, beat eggs and milk and set aside.
  
  In a large deep skillet, heat oil to 375┬║F/190┬║C.
  
  Just before frying, dredge chicken in flour, shake off
  excess. Immediately place chicken in egg mixture and
  back into flour once again.
  
  Place in hot oil in a single layer and fry until crisp
  before turning. Turn only once.
  
  NOTE: You can use a deep fryer to good effect here.
  But, you won`t get the gribbens and pan juices necessary
  to make a good cream gravy for the mashed `taters.
  
  As remembered from watching/helping my Grandmother.
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Soup is liquid comfort.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/19 120 16/0 18/0 200 19/10 37 50/109
80/1 104/119 105/81 106/201
SEEN-BY: 114/10 116/116 120/302 616 123/0 25 126
130 180 755 3001 3002
SEEN-BY: 128/187 129/14 305 132/174 135/115 142/104
799 153/757 7715 154/10
SEEN-BY: 154/30 50 110 700 203/0 218/700 840
220/6 20 30 90 221/1 6 242 360
SEEN-BY: 222/2 226/18 30 44 50 227/114 229/110
206 300 307 317 400 426 428
SEEN-BY: 229/452 664 700 705 230/0 240/5832 250/1
266/512 275/1000 280/5003
SEEN-BY: 280/5006 291/111 292/854 301/1 320/119 219
319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 234 342/200 423/81
450/1024 460/58 256 1124
SEEN-BY: 460/5858 463/68 633/280 712/848 1321
902/26 2320/105 3634/0 12 24 27
SEEN-BY: 3634/56 57 58 60 119 5020/101 400 715
828 830 848 1042 4441 8912
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/30
5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 221/6 1 320/219 229/426
460/58 463/68 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх