COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 95 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         06 июл 25 05:35:00
 К    : Ben Collver                                           06 июл 25 14:01:04
 Тема : Waskaly Wabbits was:Bread
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 51626.fido-cooking@1:3634/12 2cd05185
@REPLY: 56330.fido_cooking@1:124/5016 2ccfb633
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
-=> Ben Collver wrote to Dave Drum <=-

 BC> I read about the rumors of immigrants eating the cats in Springfield,
 BC> IL.

 DD> Not rumours. Truth. Not just Springfield and not just Illinois. I am
 DD> sure that I`ve eaten cat more than once. When we moved here in 1954 we
 DD> had a neighbourhood grocery store/butcher and my dad would buy "rabbit"
 DD> a couple of time a month.

 BC> Intresting!  I read a memoir, i forget which, where a trapper would
 BC> bring in racoons and such and sell them to restaurants in downtown
 BC> Portland, OR, who would serve it to their customers as chicken.  The
 BC> writer acknowledged that it sounded like a myth, but said that he did
 BC> this many times over multiple years and it helped him make ends meet
 BC> during slow times.

That kinda, sorta depends on how Mr. Rackety Coon was prepared/served.
And if the trapper/trader/cook removed the scent glands from the `coon`s
legs. That being said, raccoon is good eating on its own.  Bv)= 

As is groundhog/woodchuck. Same deal with the scent glands, too.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Country-Style Groundhog
 Categories: Game
      Yield: 6 Servings
 
      1    Young groundhog
    1/2 c  Flour
    1/4 ts (ea) salt & pepper
    1/4 ts Soda
    1/4 c  Cooking oil
    1/2 ts Sugar
 
  NOTE: Clean and skin as soon as possible. Remove all
  scent glands. Cut off head, feet and tail.
  
  Dress groundhog as for rabbit, removing the small sacs
  in the back and under the forearm. Soak groundhog over-
  night in salted water to remove wild flavor. (Or not,
  the groundhog is a vegan and not very "gamy" at all -
  UDD)
  
  Combine flour, salt, pepper and soda; rub into groundhog
  pieces.
  
  Brown grounhog in hot oil in skillet; sprinkle with
  sugar. Reduce heat; add 1/2 cup water.
  
  Cover; simmer for about 30 minutes or until tender.
  
  Remove cover; cook for 10 minutes longer.
  
  From: http://www.hevanet.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... January 20, 2021 - The end of an error!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/19 120 16/0 18/0 200 19/10 37 50/109
80/1 104/119 105/81 106/201
SEEN-BY: 114/10 116/116 120/302 616 123/0 25 126
130 180 755 3001 3002
SEEN-BY: 128/187 129/14 305 132/174 135/115 142/104
799 153/757 7715 154/10
SEEN-BY: 154/30 50 110 700 203/0 218/700 840
220/6 20 30 90 221/1 6 242 360
SEEN-BY: 222/2 226/18 30 44 50 227/114 229/110
206 300 307 317 400 426 428
SEEN-BY: 229/452 664 700 705 230/0 240/5832 250/1
266/512 275/1000 280/5003
SEEN-BY: 280/5006 291/111 292/854 301/1 320/119 219
319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 234 342/200 423/81
450/1024 460/58 256 1124
SEEN-BY: 460/5858 463/68 633/280 712/848 1321
902/26 2320/105 3634/0 12 24 27
SEEN-BY: 3634/56 57 58 60 119 5020/101 400 715
828 830 848 1042 4441 8912
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/30
5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 221/6 1 320/219 229/426
460/58 463/68 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх