COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 95 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        06 июл 25 10:01:23
 К    : All                                                   06 июл 25 18:32:01
 Тема : Fresh Plum Chutney With Two Gingers
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 56355.fido_cooking@1:124/5016 2cd0a1e6
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.28-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Fresh Plum Chutney With Two Gingers
 Categories: Chutneys
      Yield: 2 Cups

  1 1/2 lb Ripe plums
      4    Dates; pitted; chopped
      3    Shallots; finely chopped
    1/2 sm Red bell pepper;
           - seeded, minced
      1 sm Fresh hot chile; seeded,
           - finely chopped
    1/2 c  Water
      3 tb Natural sugar
      2 tb Balsamic vinegar
      1 tb Fresh ginger; minced
      1 tb Crystalized ginger; chopped
    1/4 ts Salt

  Use underripe or barely ripe fruit for best results. You may use
  peaches instead of plums, if you prefer.

  Bring a large saucepan of water to a boil and prepare an ice water
  bath. Cut a small X in the bottom of each plum and place in the
  boiling water for about 30 seconds. Drain and transfer to the ice
  water. Peel the skins from the plums, then pit and coarsely chop.

  Place the chopped plums in a medium-size saucepan over medium heat.
  Add the remaining ingredients and bring to a boil. Reduce the heat to
  low and simmer, stirring occasionally, until the fruit and vegetables
  have softened and most of the liquid has evaporated, about 30
  minutes. Taste and adjust the seasonings. Let cool to room
  temperature before serving.

  If not serving right away, cover and refrigerate until ready to serve.
  Bring back to room temperature for the best flavor. This chutney is
  best used within 3 days.

  Recipe by Vegan Planet by Robin Robertson

MMMMM
--- SBBSecho 3.28-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 610 700 720 810 840 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх