COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 88 из 100
 От   : Dave Drum                           1:396/45          06 июл 25 14:25:18
 К    : All                                                   06 июл 25 20:07:03
 Тема : 5 Ingredient D-Zerts - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.0 686adbae
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Baked Custard
 Categories: Desserts, Dairy, Spices
      Yield: 6 servings
 
      4 lg Eggs
    2/3 c  Sugar
    1/2 ts Salt
    1/4 ts Ground nutmeg
    1/4 ts Ground cinnamon
      3 ts Vanilla extract
  2 2/3 c  Whole milk
 
  In a bowl, combine eggs, sugar, spices and vanilla.
  Blend in milk. Pour into a 1-1/2-qt. baking dish. Place
  baking dish in a cake pan in oven; add 1 in. water to
  pan.
  
  Bake @ 325┬║F/165┬║C for 1 hour or until a knife inserted
  near middle comes out clean.
  
  Deb Brass, Cedar Falls, Iowa
  
  Makes: 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Reading is to the mind what exercise is to the body." -- Sir Richard
teele
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Sursum Corda! BBS-Huntsville,AL-bbs.sursum-corda.com (1:396/45)
SEEN-BY: 10/0 1 19/25 50/109 102/401 103/1 705
106/1 987 124/5016 130/330
SEEN-BY: 154/10 214/22 218/0 1 109 215 601 610
700 720 810 840 860 880 900
SEEN-BY: 218/940 221/1 6 229/426 240/1120 301/1
113 335/364 341/66 387/18 25
SEEN-BY: 396/45 450/1024 463/68 712/848 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5061/133
5075/128 5083/444
@PATH: 396/45 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх