COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 92 из 100
 От   : Dave Drum                           1:396/45          07 июл 25 05:41:32
 К    : Ben Collver                                           07 июл 25 20:07:04
 Тема : Waskaly Wabbits was:Brea
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.0 686bb26c
-=> Ben Collver wrote to Dave Drum <=-

 BC>   Re: Waskaly Wabbits was:Bread
 BC>   By: Dave Drum to Ben Collver on Sun Jul 06 2025 05:35:00

 DD> That kinda, sorta depends on how Mr. Rackety Coon was prepared/served.
 DD> And if the trapper/trader/cook removed the scent glands from the `coon`s
 DD> legs. That being said, raccoon is good eating on its own.  Bv)=

 BC> I did not know that.  My experience with game has been fairly mundane.
 BC> Elk, venison, salmon, etc.  A friend once served me pepperoni made out
 BC> of black bear.

Never thought of salmon as "game". That`s sorta fishy as a category.

You`re an urban lad, then? 
 
Growing up in small town America and spending summers with my grand-
father on/around the family farm taught me a lot about the food system 
and how to milk it for unexpected delights.

It also taught me to never name animals that you plan to eat, I once had
a pair of piglets that I raised to adulthood as a sorta/kinda project. As
things unfolded they were given names taken from a popular comix strip of
the time - "Bringing Up Father". When it came time to turn Maggie and 
Jiggs into Ham, Bacon, pork chops and sauaage my grandmother went wild
lamenting what grandad and I had planned for the oinkers almst as loudly
as if they were human children.

https://davescupboard.blogspot.com/2010/03/vintage-sunday-bringing-up-father.htm
l

BTW - the "Dave" of this link is not this DaVe.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Spicy Salmon Jerky
 Categories: Seafood, Marinades, Chilies, Preserving
      Yield: 12 Servings
 
      3 lb Salmon fillet; skinned
      1 c  Soy sauce
      2 tb Molasses
      2 tb White sugar
      2 tb Worcestershire sauce
      2 tb Lemon juice
  1 1/2 tb Ground black pepper
      2 ts Liquid smoke flavouring
      1 ts Hot sauce; more to taste
 
  Slice salmon fillets into 4 equal sections, width-wise.
  Rotate each section 90┬░ and slice lengthwise, about 1/4"
  thick. Remove pin bones with needle-nose pliers. Don`t
  slice bony sections near the center of the fillet.
  
  Stir soy sauce, molasses, sugar, Worcestershire sauce,
  lemon juice, black pepper, liquid smoke, and hot sauce
  together in a glass or plastic bowl until marinade is
  well-mixed. Place salmon in the marinade, ensuring every
  strip is covered. Cover bowl and refrigerate for 4
  hours.
  
  Remove salmon from bowl and drain liquid using a
  colander. Pat the salmon dry using paper towels.
  
  Place each salmon strip in a dehydrator and run the
  dehydrator according to manufacturer`s instructions
  until desired doneness is reached, about 6 hours.
  
  Check every few hours for doneness.
  
  By: Sheree North
  
  RECIPE FROM: https://www.allrecipes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... When you screw up an omelet you still have scrambled eggs & it`s ok
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Sursum Corda! BBS-Huntsville,AL-bbs.sursum-corda.com (1:396/45)
SEEN-BY: 10/0 1 19/25 50/109 102/401 103/1 705
106/1 987 124/5016 130/330
SEEN-BY: 154/10 214/22 218/0 1 109 215 601 610
700 720 810 840 860 880 900
SEEN-BY: 218/940 221/1 6 229/426 240/1120 301/1
113 335/364 341/66 387/18 25
SEEN-BY: 396/45 450/1024 463/68 712/848 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5061/133
5075/128 5083/444
@PATH: 396/45 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх