COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 76 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        08 июл 25 05:47:23
 К    : All                                                   08 июл 25 19:02:01
 Тема : 5 Ingredient D-Zerts - 53
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 56384.fido_cooking@1:124/5016 2cd3097b
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.28-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: CP437 2
@FORMAT: flowed
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Texas Tumbleweeds
 Categories: Five, Potatoes, Nuts, Candy
      Yield: 4 Dozen
 
      1 c  Butterscotch chips
      1 c  Creamy peanut butter
      9 oz Can potato sticks (6 c)
 
  In a large microwave-safe bowl in a microwave or in a
  large metal bowl over simmering water, melt butterscotch
  chips and peanut butter; stir until smooth. Gently stir
  in potato sticks.
  
  Drop mixture by rounded tablespoonfuls onto waxed
  paper-lined baking sheets. Refrigerate 10-15 minutes or
  until set.
  
  Karen Lemay, Seabrook, Texas
  
  Makes: 4 dozen
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM
... And as the cream sauce said to the asparagus -- Happy Hollandaise!
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.28-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 610 700 720 810 840 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх