COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 95 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        08 июл 25 05:47:23
 К    : Ben Collver                                           08 июл 25 19:02:18
 Тема : Re: KFC Waffles
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 56399.fido_cooking@1:124/5016 2cd3098a
@REPLY: 56376.fido_cooking@1:124/5016 2cd1df36
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.28-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@FORMAT: flowed
-=> Ben Collver wrote to All <=-

 BC> MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

 BC>       Title: KFC Waffles
 BC>  Categories: Copycat, Waffles
 BC>       Yield: 1 Batch

IOW waffles. AFAIC remember I never saw waffles on offer at my local
Colonel locations. Nor the recipe I am posting below. Which may `splain
why there are no more Kentucky Fried Colonel stores left here. We gots
one Chick-Fil-A and two Popeyes. Wish we had a Lee`s Famous.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Homemade KFC Potato Wedges
 Categories: Potatoes, Dairy, Herbs
      Yield: 8 servings

      3 lb Russet potatoes
      2 c  A-P flour
  1 1/2 c  Milk
      1 lg Egg
      2 ts Salt
      1 ts Garlic salt
    1/2 ts Onion powder
      1 tb Ground black pepper
      1 ts Poultry seasoning; opt
           Oil for frying

  Wash potatoes well, and cut into small wedges. The
  wedges should be no larger than 3/8 of an inch thick at
  the outside of the potato. Ideally, the potato wedges
  should be cut as uniformly as possible.

  Place the potato wedges in a large bowl and add enough
  water to cover the potatoes. Allow the potatoes to soak
  for at least 1 hour (best overnight).

  Combine milk and egg in a small bowl. Whisk together to
  mix the egg fully into the milk.

  In another bowl, combine flour, salt, garlic salt, onion
  powder, black pepper, and poultry seasoning.

  Heat oil to 350┬║F/175┬║C.

  Dredge the potatoes in the flour, then dip into the egg
  wash, and then back into the flour.

  Place the breaded potatoes on a wire rack on top of a
  baking sheet to allow them to dry. The coating will set
  up and stay on the potatoes better if allowed to set for
  5 to 10 minutes before frying

  Fry potatoes in batches for 5 to 6 minutes, remove and
  place on a wire rack to drain.

  After the first cooking time, place each batch of
  potatoes back into the oil for another 3 to 4 minutes.
  This second cooking will result in potatoes with a very
  crisp outer coating. When removed for the second time
  drain on the wire rack, and then serve immediately.

  MAKES: 8 servings

  Author: Stephanie Manley

  RECIPE FROM: https://copykat.com

  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... America is the land of opportunity.  Everyone can become a taxpayer.
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.28-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 610 700 720 810 840 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх