COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 92 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        08 июл 25 09:45:07
 К    : Dave Drum                                             08 июл 25 19:02:18
 Тема : Fake Meat was: Mock Duck
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 56400.fido_cooking@1:124/5016 2cd34143
@REPLY: 56397.fido_cooking@1:124/5016 2cd30988
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.28-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
  Re: Fake Meat was: Mock Duck
  By: Dave Drum to Ben Collver on Tue Jul 08 2025 05:47:23

DD> So, it`s U$3.99 for a 10 oz can of fake meat. I can buy real meat of
DD> excellent quality and flavour for le$$ than that.

I imagine it would be more affordable at your local Asian grocery than on
Scamazon.

DD> That`s a HUGE amount of celery. An average stalk (bunch) of celery comes
DD> in at 1 1/2 lb. The recipe`s author, o doubt, meant "rib" of celery which
DD> would average 2 to 3 oz per rib.

I quoted it as published on recipesource.com.  :>

I recently saw a recipe that called for stalks of bok choy.  It made me
wonder, but i figured bok choy probably comes in bunches with individual
"stocks", unlike celery.

Here`s another fake duck, from Carnadia:

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Mock Duck
 Categories: Canadian, Beef, Steak, Stuffing
      Yield: 4 Servings

      1    Onion; chopped
    1/2 c  Celery; chopped
    1/2 c  Mushroom; chopped
      1 tb Butter
    3/4 c  Dry bread crumbs
    1/2 ts Dried savory
    1/4 ts Dried thyme
           Salt & pepper
      1 lb Round steak
      1 tb Vegetable oil
    3/4 c  Beef stock

  Today a nonstick frypan works well, but just as in the 30s, a black
  cast iron one is great, too. Thicken the gravy with flour if
  desired. With the prairie sloughs dried up and little snow in the
  winter, there were very few wild birds in the worst years of the 30s.
  Stuffed, thinly pounded less-tender cuts of beef made an adequate
  substitute. Some books called for flank steak, other for round steak.
  Veal birds are similar. Rouladen, a German dish, is made with meat
  spread with mustard and wrapped around dill pickle spears. And in
  many regions of Canada, venison, moose and caribou were used in place
  of beef. In Newfoundland, savory seasons the stuffing and salt pork
  tops the meat rolls.

  In a skillet, cook onion, celery and mushrooms in butter until
  softened. Remove from heat; stir in bread crumbs, savory, thyme, salt
  and pepper to taste and just enough water or stock to moisten.

  Pound meat into 1/4 inch thickness. Cut into 4 serving pieces;
  spread with stuffing almost to edges. Roll up each from widest sides;
  secure with string. In skillet, brown rolls in oil. Add stock; cover
  and simmer for 1 hour, turning and basting occasionally, or bake in
  325 F oven for 1 hour.

  SOURCE: The Thirties chapter in A Century of Canadian Home Cooking

MMMMM
--- SBBSecho 3.28-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 610 700 720 810 840 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх