COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 97 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        08 июл 25 09:49:39
 К    : All                                                   08 июл 25 19:02:19
 Тема : Cilantro Green Tomato Salsa
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 56403.fido_cooking@1:124/5016 2cd34256
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.28-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Cilantro Green Tomato Salsa
 Categories: Salsa
      Yield: 2 -1/2 cups

      1 lb Green tomatoes;
           - peeled, seeded, chopped
    1/4 c  Onion; chopped
      2    Scallions; chopped
      1 sm Fresh hot chile; up to 2,
           - seeded, minced (optional)
      2 ts Fresh lime juice
    1/4 ts Salt
    1/4 c  Fresh cilantro; minced

  Combine all of the ingredients in a medium-size bowl.

  Cover and let stand at room temperature for 1 hour before serving. If
  not using right away, store in the refrigerator, tightly covered,
  where it will keep for up to 5 days. Bring back to room temperature
  before serving.

  Recipe by Vegan Planet by Robin Robertson

MMMMM
--- SBBSecho 3.28-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 610 700 720 810 840 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх