COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 98 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        08 июл 25 09:50:19
 К    : All                                                   08 июл 25 19:02:19
 Тема : Roasted Red Pepper Hummus
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 56406.fido_cooking@1:124/5016 2cd34281
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.28-Linux master/5a0ede2e8 Jun 21
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Roasted Red Pepper Hummus
 Categories: Dips &, Spreads
      Yield: 6 Servings

      2    Red bell peppers; up to 3
      1 c  Cherry tomatoes (150 g)
  1 1/2 c  Cooked chickpeas (240 g)
    1/4 c  Water (60 ml)
    1/4 c  Olive oil (60 ml)
    3/4 ts Sea salt (4.5 g)
    1/2 ts Ground black pepper (1 g)
      2    Limes; juice of
      2 tb Ground harissa (18 g)
    1/4 c  Tahini (60 g)
      4 cl Garlic; roasted
           Additional chickpeas;
           - for topping

  Preparation time: 10 minutes
  Cooking time: 40 minutes

  This roasted red pepper hummus recipe is sweet, savoury, smoky, and
  spicy. It`s easy to make and ready to impress!

  Preheat oven to 400?F. Line a baking sheet with a silicone mat or
  greased parchment paper.

  Slice the tops of the bell peppers and then in half, placing cut
  sides down . Also place the whole unsliced cherry tomatoes on the
  baking sheet. Drizzle generously with oil and rub in.

  Bake for 40 minutes until the peppers are soft and the tomatoes are
  shrivelled and cooked through.

  Remove from oven and allow to cook. In a food processor or a blender,
  add all the ingredients except the tomatoes and the extra chickpeas
  on top. Blend until completely smooth.

  Pour/scoop into a serving bowl. Drizzle with more olive oil and top
  with tomatoes and extra chickpeas. Serve with pita chips and enjoy!

  Recipe by Jessica Hylton

  Recipe FROM:
  <https://jessicainthekitchen.com/roasted-red-pepper-hummus/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.28-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 610 700 720 810 840 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх