COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Sean Dennis                         1:18/200          09 сен 25 16:43:02
 К    : Dave Drum                                             09 сен 25 01:17:02
 Тема : 9/10 Nat`l Honey Day - 3
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 68c09f66
-=> Dave Drum wrote to All <=-

 DD>       Title: Honey-Garlic Culotte Steaks

I`d hadn`t seen that term before so I looked it up.

This web page enlightened me:
https://www.beefitswhatsfordinner.com/cuts/cut/2475/coulotte-steak

That looks like the right size and cut of steak I`d like and probably
too expensive for my budget.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Grilled Flank Steak
 Categories: Low-cal, Barbq, Steak
      Yield: 6 Servings

    1/4 c  Chopped onion
    1/2 ts Chili powder
    1/2 c  Tomato sauce
      1 tb Honey
    1/4 ts Pepper
           Clove Garlic, minced
      1 tb Margarine
      2 tb Vinegar
    1/4 ts Salt
  1 1/2 lb Beef flank Steak, 3/4" thick

   For sauce, in a small saucepan cook onion, garlic, and chili powder
  in margarine till tender. Stir in tomato sauce, vinegar, honey, salt,
  and pepper. Bring to boiling, stirring constantly. Boil 5 minutes or
  till slightly thickened.
   Meanwhile, trim fat from flank steak. Score steak diagonally into
  diamonds on both sides. Brush with sauce. Grill steak on uncovered
  grill directly over medium coals for 7 minutes. Turn and grill to
  desired doneness, allowing 5-7 minutes more for medium. Brush
  occasionally with the remaining sauce.
   To serve, thinly slice the flank steak across the grain.

  Broiling Directions: Place meat on the unheated rack of a broilerpan.
  Broil 3" from heat for 6 minutes. Turn and broil to desired doneness,
  allowing 6-8 minutes more for medium. Brush occasionally with sauce.
  ************************************************************ Per
  serving: 240 calories, 21 g protein, 5 g carbohydrates, 14 g fat, 58
  mg cholesterol, 304 mg sodium, 436 mg potassium.

  Culled from Better Homes & Gardens "Diet Recipe Card Library".

  File
  ftp://ftp.idiscover.co.uk/pub/food/mealmaster/recipes/mmlofat2.zip

MMMMM

-- Sean
   (who always eats his meat to have his pudding)

... It is more comfortable to cry in a Corvette than on a bicycle.
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Get your COOKING fix here! - bbs.outpostbbs.net:10323 (1:18/200)
SEEN-BY: 4/0 18/200 50/109 88/0 90/0 93/1 105/81
106/201 128/187 129/14 305
SEEN-BY: 153/7715 154/110 218/700 221/1 6 226/30
227/114 229/110 206 300 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 452 470 664 700 705
240/1120 266/512 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 200 234 342/200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 463/68 633/280 712/848
880/1 900/0 102 106 902/0 19
SEEN-BY: 902/26 26 905/0 5019/40 5020/101 400 715
828 830 848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5061/133 5075/35 128
5083/444
@PATH: 18/200 229/426 902/26 341/66 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх