COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 21 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          10 сен 25 06:48:38
 К    : Sean Dennis                                           10 сен 25 15:08:04
 Тема : 9/10 Nat`l Honey Day - 3
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 68c16596
-=> Sean Dennis wrote to Dave Drum <=-

 DD>       Title: Honey-Garlic Culotte Steaks

 SD> I`d hadn`t seen that term before so I looked it up.

 SD> This web page enlightened me:
 SD> https://www.beefitswhatsfordinner.com/cuts/cut/2475/coulotte-steak

 SD> That looks like the right size and cut of steak I`d like and probably
 SD> too expensive for my budget.

Culotte is AKA "sirloin cap". Most steak prices today cause my throat to
slam shut.  Bv)=  Fortunately one of my favourite steaks is the chuck-
eye which, generally is more modestly priced.

Unless I hit the lottery or a rich relative leaves me a wad of treasure
I`lll probably not be making this - but it do look good .3...

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Coffee-Spice Rubbed Culotte (Sirloin Cap) Steak
 Categories: Beef, Vegetables,  Chilies, Citrus
      Yield: 8 servings

      3 lb Angus Reserve beef loin
           - boneless sirloin steak
    1/4 c  Coffee rub
      2 c  Grape tomatoes
    1/2 c  Chopped red onions
      1    Fresh jalapeno; stemmed
    1/4 c  Fresh cilantro
      2 tb Fresh lime juice
      5    Ears sweet corn
      2 tb Olive oil
           Lime wedges

  Heat a charcoal or gas grill with one side over direct
  heat and the other side over indirect heat. Rub steaks
  on both sides with coffee rub; set aside.

  2 Toss together tomatoes, red onions, jalapeno pepper,
  cilantro, and lime juice in a medium bowl; set aside.
  Brush corn with olive oil; set aside.

  Grill steak over direct heat for 4 minutes, turning once
  halfway through. Finish grilling over indirect heat for
  8 to 10 minutes or until medium-rare (130 degrees).
  Loosely cover with foil and let rest for 5 minutes.
  While steak is resting, grill corn over direct heat
  until slightly charred, turning frequently.

  Cut the kernels off the cob and toss with tomato
  mixture. Slice steak against the grain and serve with
  corn salsa and lime wedges.

  Recipe by: Hy-Vee Test Kitchen

  RECIPE FROM: https://www.hy-vee.com

  Uncle Dirty Dave`s Archives

MMMMM

... WinErr 014: Keyboard locked: try anything you can think of.
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Get your COOKING fix here! - bbs.outpostbbs.net:10323 (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 18/0 200 50/109 103/705 104/119
105/81 106/201 114/10 116/116
SEEN-BY: 120/302 616 123/0 25 126 180 755 3001
3002 4040 128/187 129/14 305
SEEN-BY: 135/115 138/142 146 397 153/7715 154/10
30 50 110 700 218/700 220/6
SEEN-BY: 220/30 90 221/1 6 222/2 226/18 30 44 50
227/114 229/110 206 300 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 452 470 664 700 705
240/1120 250/1 266/512
SEEN-BY: 275/100 1000 291/111 292/854 301/1 113
320/219 322/757 335/364
SEEN-BY: 341/66 342/11 200 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 1321 1321
SEEN-BY: 902/26 2320/105 3634/0 12 24 27 56 57
58 60 119 5020/101 400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5061/133 5075/35
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 154/10 301/1
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх