COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 27 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         10 сен 25 07:44:47
 К    : All                                                   10 сен 25 18:12:02
 Тема : Dave`s Parmesan Chicken
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 33465.fidonet_cooking@1:105/500 2d274798
@TZUTC: -0700
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Dave`s Parmesan Chicken
 Categories: Chicken
      Yield: 8 Servings
 
      8    Chicken breasts;
           - boneless, skinless
      1 c  Unsalted butter
      1 pt Cream or half-and-half
  1 1/2 c  Parmesan cheese; grated
    1/2 c  Romano cheese; grated
      8 oz Mozzarella cheese
      1 ts Salt
      1 ds White pepper

MMMMM---------------------DAVE`S COATING MIX--------------------------
      8 oz Corn flakes or Wheaties
      1 ts Garlic granules
      1 ts Savory leaves
    1/2 ts Dried basil
    1/2 ts Oregano
      1 ts Salt
      1 ts Ground black pepper
    1/4 c  Chives or green onion tops;
           - freshly chopped
 
  Dave`s Coating Mix:
  
  Crush cereal until it becomes a medium fine consistency. Place in
  covered vessel with other ingredients. Shake to mix. Pour into flat,
  low-sided pan as much as necessary to coat your meat. Pick out lumps
  before returning remainder to storage
  
  This is a good general purpose coating mix for chicken and veal. With
  the addition of 1 ts dill it becomes an excellent coating for
  pan-fiying fish.
  
  Dave`s Parmesan Chicken:
  
  Heat butter and cream in a small saucepan until mutter melts. Stir in
  cheese, salt, pepper, and half of chives. Keep warm over low heat.
  Flatten chicken breasts with smooth side of your tenderizer mallet.
  Or, beat the heck out of them with a wine bottle like James Barber
  does it. If grilling, marinate in a shallow dish of Italian dressing
  for 2 or 3 minutes, turning breasts with a fork until all are coated
  with marinade. Brush occasionally with marinade while grilling. Do
  not overcook. If pan frying, coat the breasts with egg and roll in
  coating mix. Fry in a medium hot pan with approximately 1/4" of
  shortening or cooking oil. Turn once when coating becomes crispy. Do
  not overcook. Place breast on a bed of pasta (spaghettini or
  fettucini) and ladle sauce over breast and pasta. Garnish with
  reserved chives and a dash of sweet paprika. Suggested side dishes
  are broccoli florets or French cut green beans and garbanzos cooked
  with onion (or pearl onions if you want to be fancy.).
  
  Recipe by Dave Drum
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 18/200 50/109 105/7 10 11 44 45 81 500
106/201 128/187 129/14 305
SEEN-BY: 153/7715 154/110 218/700 226/30 227/114
229/110 206 300 307 317 400
SEEN-BY: 229/426 428 452 470 664 700 705 266/512
291/111 292/854 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 342/200 450/1024 460/58
256 1124 5858 463/68 633/280
SEEN-BY: 712/848 902/26 5020/101 400 715 828 830
848 1042 4441 8912 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх