COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 45 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        11 сен 25 07:14:57
 К    : All                                                   11 сен 25 16:04:04
 Тема : National Rice Month - 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 167025.cooking@1:2320/105 2d2a7fb2
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/123f2d28a Jul 12
2025 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.28-Linux master/123f2d28a Jul 12
2025 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Red Beans `n Rice
 Categories: Beans, Pork, Vegetables, Chilies, Rice
      Yield: 8 Servings
 
      1 lb Dry small red beans
      2 lb Meaty ham shanks
           +=OR=+
      2 lb Ham hocks
           +=AND=+
    1/2 lb Andouille sausage; sliced,
           - browned
      4 c  Water
      4 cl Garlic; minced
      2 c  Onion; chopped
  1 1/2 c  Chopped celery
      1 c  Chopped bell pepper
      1 tb Worcestershire sauce
      2 ts Cajun or Creole seasoning;
           - Tony Chachere`s (green
           - can, Louisiana Fish Fry
           - (orange can) or Zatarains
           Tabasco sauce
           Salt & pepper
           Cooked white rice; from
           - about 3 cups raw rice
 
  SOAK THE BEANS: Place dried beans in a large bowl and
  cover them with cold water by a couple of inches. Let
  soak for 8 hours or overnight. (You can quick soak them
  by putting them in a bowl and pouring boiling water over
  them, covering them by 2", then letting them soak for
  two hours.) Drain.
  
  COOK BEANS WITH HAM, GARLIC, ONION, WATER: Place beans,
  ham shanks, garlic, chopped onion, and water in a large
  (8-quart) pot and bring to a boil. Reduce to a simmer
  and cover, simmer for 1 1/2 hours or until beans are
  tender.
  
  REMOVE HAM SHANKS, SEPARATE MEAT FROM BONES: Remove ham
  shanks from the pot to a dish. Let cool slightly then
  shred the meat away from the bones. Return the meat back
  to the pot.
  
  ADD VEGETABLES, SEASONINGS, COOK UNTIL THICK: Add the
  celery, bell peppers, Worcestershire and seasonings.
  Cover and cook for another hour or until the mixture
  gets thick.
  
  Season to taste with Tabasco sauce, salt and pepper.
  
  Serve over rice.
  
  Yield: Serves 8
  
  RECIPE FROM: https://www.simplyrecipes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Diet Water: all the flavor of regular water, only half the calories.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 104/119 114/10 120/302 616
154/10 30 50 700 218/700
SEEN-BY: 220/30 90 221/1 6 226/18 44 50 240/1120
301/1 113 335/364 341/66
SEEN-BY: 450/1024 463/68 712/848 2320/0 105 107
304 3634/12 5020/101 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх