COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 46 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        11 сен 25 07:14:57
 К    : All                                                   11 сен 25 16:04:04
 Тема : National Rice Month - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 167026.cooking@1:2320/105 2d2a7fb3
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/123f2d28a Jul 12
2025 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.28-Linux master/123f2d28a Jul 12
2025 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Microwave Rice
 Categories: Five, Rice
      Yield: 4 Servings
 
      1 c  Long-grain white rice; such
           - as basmati or jasmine
 
  RINSE THE RICE: Add the rice to a sieve and run water
  over it while swishing it around with your hands. Do
  this until the water below the sieve looks clear, a few
  minutes. Drain well. Alternatively, place the rice into
  a large bowl, add water to cover it, swish the rice
  around a few times with your hands and drain it out. Do
  this 3 to 4 times, until the water you drain runs clear.
  
  Transfer the rinsed rice to a large (2 1/2 to 3 quart)
  microwave-safe bowl and add 2 cups of room-temperature
  water. Microwave, uncovered, on full power for 15 to 25
  minutes. If you have a powerful microwave (1000 to 1200
  watts), start with 15 minutes. If you have a less
  powerful microwave (700 to 900 watts), start at around
  20 minutes. The rice will be done when the grains are
  poking up like grass and are tender and the water is
  fully absorbed; the grains shouldn`t look wet or mushy.
  If the rice isn`t done, keep microwaving it in 1 to 2
  minute increments. After the rice is cooked, let it rest,
  undisturbed, in the closed microwave for another 5
  minutes, then fluff it with a fork or rice paddle. (Some
  condensation may collect in the interior of the
  microwave but can be easily wiped dry.)
  
  By: Priya Krishna
  
  Yield: About 3 cups cooked rice (about 4 servings)
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... An oyster is a fish built like a nut.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 104/119 114/10 120/302 616
154/10 30 50 700 218/700
SEEN-BY: 220/30 90 221/1 6 226/18 44 50 240/1120
301/1 113 335/364 341/66
SEEN-BY: 450/1024 463/68 712/848 2320/0 105 107
304 3634/12 5020/101 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх