COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 63 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        12 сен 25 05:26:42
 К    : All                                                   12 сен 25 13:54:02
 Тема : World Chicken Top 10 - 03
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 58118.fido_cooking@1:124/5016 2d2a0e68
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/f820805f0 Aug 31
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.29-Linux master/f820805f0 Aug 31
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: CP437 2
@FORMAT: flowed
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chicken Francese
 Categories: Poultry, Breads, Cheese, Herbs, Citrus
      Yield: 4 Servings
 
      1 lb Boned skinned chicken
           - breasts
      1 lg Egg; beaten
    3/4 c  Dry bread crumbs
      3 tb Grated Parmesan cheese
      1 ts Dried parsley flakes
    1/2 ts Garlic powder
    1/2 ts Salt
    1/2 ts Pepper
    1/4 c  Olive oil

MMMMM------------------------LEMON SAUCE-----------------------------
      1 c  Water
    1/3 c  Lemon juice
      2    Chicken bouillon cubes
           Lemon slices
 
  Pound chicken breasts with a meat mallet to 1/4"
  thickness; slice into cutlets 1-1/2 in. wide. Place
  beaten egg in a shallow bowl; in a separate shallow
  bowl, combine the next 6 ingredients. Dip chicken in
  egg, then in crumb mixture, patting to help coating
  adhere.
  
  In a large skillet, heat 2 tablespoons oil over medium
  heat. Brown chicken in batches, adding oil as needed,
  until golden brown, 2-3 minutes per side. Remove; drain
  on paper towels.
  
  For lemon sauce, add water, lemon juice and bouillon to
  skillet, stirring to loosen browned bits from pan. Bring
  to a boil over medium-high heat. Reduce heat; simmer,
  uncovered, until liquid is reduced by half, 8-10
  minutes. Return chicken to pan; toss to coat. Cook until
  heated through, 4-6 minutes. Serve with lemon slices.
  
  Joe Losardo, New York, New York
  
  Makes: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Even Popeye didn`t eat his spinach until he absolutely had to!
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.29-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 610 700 810 840 860 880 900
221/1 6 229/426 240/1120
SEEN-BY: 301/1 113 335/364 341/66 396/45 450/1024
463/68 712/848 5020/101 715
SEEN-BY: 5020/828 830 848 1042 4441 12000 5030/49
1081 5053/51 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх