COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 69 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        12 сен 25 05:26:42
 К    : All                                                   12 сен 25 13:54:03
 Тема : 9/13 nat`l Peanut Day - 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 58126.fido_cooking@1:124/5016 2d2a0e70
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/f820805f0 Aug 31
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.29-Linux master/f820805f0 Aug 31
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: CP437 2
@FORMAT: flowed
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Peanut Sauce Chicken
 Categories: Oriental, Poultry, Nuts, Chilies, Vegetables
      Yield: 4 Servings
 
      3 tb Peanut oil
      1 lb Chicken; in medium cubes
      2 cl Garlic; minced
      1 tb Minced fresh ginger root
    1/2 c  Preserved radish
      4    Sq. canned firm bean curd *
      2    Green onions

MMMMM---------------------------SAUCE--------------------------------
      2 tb Crunchy peanut butter
      1 tb Dark soy sauce
      1 tb Cider vinegar
      2 tb Sesame oil
      2    Dried, hot, red chilies
      2 ts Sugar
    1/3 c  Stock
    1/2 ts Msg (if you must)
 
  * I use another 12 oz of meat in place of the tofu - UDD
  
  Soak radish in warm water for 45 minutes. Cut chicken in
  1/2" cubes. Drain & rinse canned bean curd; cut into 1/2"
  cubes. (If using fresh bean curd, wrap it in clean dish
  towel and press it for 1 hour to make it more firm. Wrap
  it tightly & use about a 5-pound weight.) Drain radish &
  cut into 1/2" cubes. Cut green onions, including tops,
  in 2" lengths.
  
  SAUCE: In a cup, cream together peanut butter and soy
  sauce. Slowly mix in remaining sauce ingredients. Set
  aside.
  
  STIR-FRYING: Add oil to hot wok. When oil starts to
  smoke, add meat. Stir-fry for about 1 minute. Add garlic
  & ginger; stir-fry for another 30 seconds. Transfer meat
  to saucepan; add peanut sauce; heat & simmer for 15
  minutes, adding onions about mid-way. Skim off excess
  oil. Add more stock if sauce thickens.
  
  STEAMING: In Chinese steamer, steam radish & bean curd
  on its serving plate for 15 minutes, just prior to
  serving. When ready to serve, drain water off plate,
  and top vegetables with chicken & peanut sauce.
  
  NOTE: This works well with pork, also - UDD
  
  From: http://www.orientalfood.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Cookies have very few vitamins so you need to eat a lot of them.
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.29-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 610 700 810 840 860 880 900
221/1 6 229/426 240/1120
SEEN-BY: 301/1 113 335/364 341/66 396/45 450/1024
463/68 712/848 5020/101 715
SEEN-BY: 5020/828 830 848 1042 4441 12000 5030/49
1081 5053/51 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх