COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 83 из 100
 От   : Dave Drum                           1:320/219         12 сен 25 15:28:10
 К    : All                                                   12 сен 25 14:30:02
 Тема : 2025 Top 40 Recipes - 03
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:320/219@fidonet 57041faa
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.2 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.2 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Lemon-Pepper Chicken Breasts
 Categories: Poultry, Vegetables, Herbs
      Yield: 4 servings
 
      2 lg Boneled, skinned chicken
           - breasts; (12 oz ea) patted
           - dry
      3 tb A-P flour
      1 tb Lemon-pepper seasoning
      2 tb Oil; more as needed
      3 tb Unsalted butter
      1 lg Garlic clove; minced
      3 tb Lemon juice
           Chopped parsley; for
           - serving
 
  Cut the chicken breasts in half horizontally and place
  them on a large plate.
  
  Combine the flour and lemon-pepper seasoning in a small
  bowl and mix with a fork. Sprinkle the mixture evenly
  over the chicken breasts, turning to coat all sides and
  patting to adhere.
  
  Heat a large (12") pan over medium-high. Add the oil
  and, working in batches, cook the chicken breasts for 3
  to 4 minutes on each side, until browned and cooked
  through. (Add more oil if necessary. If the oil begins
  smoking at any point, turn down the heat.) Transfer the
  chicken breasts to a plate, and drain and discard any
  remaining oil.
  
  Add the butter and garlic to the pan, and stir over
  medium-low heat for 30 seconds to 1 minute, until the
  garlic is just starting to take on color. Add the lemon
  juice (careful, it may splatter) and cook for another 30
  seconds, until the sauce is slightly reduced.
  
  Off the heat, return the chicken breasts to the pan,
  turning to coat them in the sauce. Garnish with parsley
  and serve hot. Store leftover chicken in a sealed
  container in the refrigerator for up to 3 days.
  
  By: Lidey Heuck
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Humans are the only creatures that allow their children to come back home.
--- MultiMail/Win
 * Origin: Phoenix BBS * phoenix.bnbbbs.net (1:320/219)
SEEN-BY: 1/19 16/0 19/37 50/109 80/1 123/130
132/174 142/104 799 203/0 221/0
SEEN-BY: 221/1 6 229/426 230/0 240/1120 5832
280/5003 5006 292/854 301/1 113
SEEN-BY: 320/119 219 319 2119 322/762 326/101
335/364 341/66 423/81 450/1024
SEEN-BY: 463/68 5020/101 715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 320/219 221/1 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх