COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 81 из 100
 От   : Dave Drum                           1:320/219         12 сен 25 15:31:26
 К    : All                                                   12 сен 25 14:30:02
 Тема : 2025 Top 40 Recipes - 05
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:320/219@fidonet 57041fac
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.2 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.2 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chicken Stew
 Categories: Poultry, Vegetables, Potatoes, Dairy, Herbs
      Yield: 4 servings
 
      2 tb Butter
      2 tb Olive oil
      1 md Onion; diced (6 oz)
      2 md Carrots; peeled, diced (5
           - oz)
      3    Rubs celery; diced (3 oz)
      4 cl Garlic; minced
    1/2 ts Sweet paprika
           Salt & black
      3 tb A-P flour
      4 c  Chicken broth
      1 tb Apple cider vinegar
  1 1/2 lb Boned, skinned chicken
           - thighs
      1 lb Baby potatoes; in quarters
      1 c  (1" pcs) green beans (4 oz)
    1/2 c  Heavy cream
    1/2 ts Dried sage
    1/2 ts Dried thyme
    1/2 ts Dried oregano
           Fresh parsley; for serving
           Lemon wedges; for serving
 
  Heat a large pot or Dutch oven on medium. Add butter,
  olive oil, onion, carrots, celery, garlic, paprika and a
  big pinch of salt and cook, stirring frequently, until
  onion is translucent, 5 to 7 minutes.
  
  Add flour and stir for 1 minute. Add chicken broth and
  vinegar and stir until flour is incorporated.
  
  Add chicken thighs, potatoes, green beans, heavy cream,
  sage, thyme, oregano, and 1 teaspoon each of salt and
  black pepper. Bring the stew to a gentle boil on
  medium-high and then reduce heat to maintain a simmer.
  Simmer, with the lid partially covering the pot, until
  the chicken is cooked through, about 20 minutes.
  
  Transfer the chicken to a plate. Completely cover the
  pot with the lid and let the vegetables cook for 5 to 10
  minutes, until desired doneness. Meanwhile, shred the
  chicken into bite-size pieces with two forks, then
  return the chicken to the pot. Season to taste with more
  salt and pepper. Serve warm, garnished with parsley,
  with lemon wedges on the side if desired.
  
  The stew can be frozen for up to 3 months, then
  defrosted for easy reheating.
  
  By: Dan Pelosi
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... If there`s reincarnation I`ll probably come back as something extinct.
--- MultiMail/Win
 * Origin: Phoenix BBS * phoenix.bnbbbs.net (1:320/219)
SEEN-BY: 1/19 16/0 19/37 50/109 80/1 123/130
132/174 142/104 799 203/0 221/0
SEEN-BY: 221/1 6 229/426 230/0 240/1120 5832
280/5003 5006 292/854 301/1 113
SEEN-BY: 320/119 219 319 2119 322/762 326/101
335/364 341/66 423/81 450/1024
SEEN-BY: 463/68 5020/101 715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 320/219 221/1 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх