COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 96 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         14 сен 25 06:36:51
 К    : All                                                   14 сен 25 18:07:01
 Тема : Aunt Ellen Nott`s Cornish Pastries
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 33483.fidonet_cooking@1:105/500 2d2c7dbe
@TZUTC: -0700
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Aunt Ellen Nott`s Cornish Pasties
 Categories: Dinner pies, English
      Yield: 1 Batch
 
           Pie crust
           Round steak; cubed
           Onions
           Potatoes
           Salt
           Pepper
           Turnip (optional)
           Leek (optional)
 
  Aunt Ellen was born in 1851 and was 85 years old when she taught me
  [Mabel Weller] (in Cornwall 1936) to make pasties. I like to think
  that she had been taught by her mother. The ingredients are simple:
  pie crust, cubed round steak, onions and potatoes, salt and pepper.
  Turnip or leeks can be used for a change of flavour. All ingredients
  are raw.
  
  Roll out pie crust and cut into rounds or ovals about the size of a
  butter plate. On one half of the pie crust arrange, in this order, a
  few slices of potato, a layer of onion, a pile of steak and the salt
  and pepper. Moisten the edge of the crust around the filling, and
  fold the bare crust over. Seal the edge veiy well or the onion juices
  will run out and make the pasty stick to the baking dish. Cut two
  vents in the top. Bake at 400?F for about 1 hour. Modern pasties
  seem to be made with leftovers: ground up cooked meat and left over
  assorted vegetables mixed together in a pastry which is joined in a
  thick roll at the top. This was reported by recent visitors to the
  U.K.
  
  Recipe by Aunt Ellen Nott
  
  Posted by: Mabel Weller
  Posted by: Jim Weller
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 124/5016 128/187 129/14 305
153/7715 154/10 110 214/22 218/0
SEEN-BY: 218/1 109 215 601 610 700 810 840 860
880 900 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 206 300 307 317 400 426 428 452
470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66
SEEN-BY: 342/200 396/45 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 902/26
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх