COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 54 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        29 окт 25 06:50:00
 К    : All                                                   29 окт 25 15:11:03
 Тема : Potluckers - 48
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 168178.cooking@1:2320/105 2d69c65a
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/123f2d28a Jul 12
2025 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.28-Linux master/123f2d28a Jul 12
2025 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
@FORMAT: flowed
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Raspberry-Rhubarb Slab Pie
 Categories: Pies, Pastry, Fruits, Dairy
      Yield: 24 servings
 
  3 1/4 c  A-P flour
      1 ts Salt
      1 c  Butter
    3/4 c  + 2 tb milk
      1 lg Egg yolk; room temp
      2 c  Sugar
    1/3 c  Cornstarch
      5 c  Unsweetened raspberries;
           - thawed if frozen, drained
      3 c  Sliced rhubarb; thawed if
           - frozen, drained

MMMMM-----------------------VANILLA ICING----------------------------
  1 1/4 c  Confectioners` sugar
    1/2 ts Vanilla extract
      6 ts Milk; as needed
 
  In a large bowl, combine flour and salt; cut in butter until crumbly.
  Whisk 3/4 cup milk and egg yolk; gradually add to flour mixture,
  tossing with a fork until dough forms a ball. Add additional milk, 1
  tablespoon at a time, if necessary.
  
  Divide dough in 2 portions so that 1 is slightly larger than the
  other; cover each and refrigerate 1 hour or until easy to handle.
  
  Set oven @ 375oF/190oC.
  
  Roll out larger portion of dough between 2 large sheets of lightly
  floured waxed paper into an 18" X 13" rectangle. Transfer to an
  ungreased 15" X 10" X 1" baking pan. Press onto the bottom and up
  sides of pan; trim crust to edges of pan.
  
  In a large bowl, combine sugar and cornstarch. Add raspberries and
  rhubarb; toss to coat. Spoon into crust.
  
  Roll out remaining dough; place over filling. Fold bottom crust over
  edge of top crust; seal with a fork. Prick top with a fork.
  
  Bake until golden brown, 45-55 minutes. Cool completely on a wire
  rack.
  
  For icing, combine confectioners` sugar, vanilla and enough milk to
  achieve a drizzling consistency; drizzle over pie. Cut pie into
  squares.
  
  Jeanne Ambrose, Milwaukee, Wisconsin
  
  Makes: 24 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Too much chocolate is like too much money, a nonsensical concept.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 104/119 114/10 120/302 616
154/10 30 50 700 218/700
SEEN-BY: 220/20 30 90 221/1 6 226/18 44 50
240/1120 301/1 113 335/364 341/66
SEEN-BY: 450/1024 463/68 712/848 2320/0 105 107
304 3634/12 5020/101 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх