COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 68 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        30 окт 25 06:19:51
 К    : All                                                   30 окт 25 14:41:02
 Тема : Top 10 Crockpot Soups 09
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 59300.fido_cooking@1:124/5016 2d69677b
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/2fde21cc9 Oct 29
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.30-Linux master/2fde21cc9 Oct 29
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: CP437 2
@FORMAT: flowed
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow-Cooked Chicken Enchilada Soup
 Categories: Poultry, Chilies, Vegetables, Herbs
      Yield: 8 Servings
 
      1 tb Canola oil
      2    Anaheim or poblano chilies;
           - fine chopped
      1 md Onion; chopped
      3 cl Garlic; minced
      1 lb Boned, skinned chicken
     48 oz Chicken broth
 14 1/2 oz Mexican-style diced
           - tomatoes; undrained
     10 oz Can enchilada sauce
      2 tb Tomato paste
      1 tb Chilli spice mix
      2 ts Ground cumin
    1/2 ts Pepper
      1 ts Chipotle hot pepper sauce;
           - opt
    1/3 c  Minced fresh cilantro

MMMMM--------------------------TOPPINGS-------------------------------
           Shredded cheddar cheese
           Diced avocado
           Dairy sour cream
           Crispy tortilla strips
 
  In a large skillet, heat oil over medium heat. Add
  peppers and onion; cook and stir until tender, 6-8
  minutes. Add garlic; cook 1 minute longer. Transfer
  pepper mixture and chicken to a 5 or 6 qt. slow cooker.
  Stir in broth, tomatoes, enchilada sauce, tomato paste,
  seasonings and, if desired, pepper sauce. Cook, covered,
  on low 6-8 hours or until chicken is tender.
  
  Remove chicken from slow cooker. Shred with 2 forks;
  return to slow cooker. Stir in cilantro. Serve with
  toppings as desired.
  
  Heather Sewell, Harrisonville, Missouri
  
  Makes 8 servings (3-1/4 quarts)
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... 10 pounds of flour makes a big bun!
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.30-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/81 106/201 124/0 5016
SEEN-BY: 128/187 129/14 305 153/7715 154/110 214/22
218/0 1 109 215 601 610
SEEN-BY: 218/700 810 840 860 880 900 226/30
227/114 229/110 112 206 300 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 452 470 664 700 705
266/512 291/111 292/854
SEEN-BY: 301/1 320/219 322/757 342/200 396/45
450/1024 460/58 256 1124 5858
SEEN-BY: 463/68 633/280 712/848 902/26 5020/101 400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/8912 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/30 5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 229/426 460/58 463/68
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх