COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 79 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        30 окт 25 06:19:51
 К    : All                                                   30 окт 25 14:41:02
 Тема : Top 10 Crockpot Soups 10
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 59301.fido_cooking@1:124/5016 2d69677c
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/2fde21cc9 Oct 29
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.30-Linux master/2fde21cc9 Oct 29
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@FORMAT: flowed
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Spaghetti & Meatball Soup
 Categories: Pasta, Pork, Cheese, Herbs
      Yield: 8 servings

      1 c  Soft bread crumbs
    3/4 c  Milk
      2 lg Eggs; lightly beaten
    1/2 c  Fresh grated Parmesan cheese
    3/4 ts Salt
    1/2 ts Garlic powder
    1/2 ts Pepper
      2 lb Italian sausage

MMMMM---------------------------SOUP---------------------------------
      4 c  Beef stock
     24 oz Jar marinara sauce
      3 c  Water
      1 tS Dried basil
           Parmesan rind; opt
      8 oz Angel hair pasta; in 1 1/2"
           - pieces
           Add`l fresh grated Parmesan
           - cheese; opt

  Set oven @ 400┬║F/205┬║C. 

  In a large bowl, mix bread crumbs and milk. Let stand 5
  minutes; drain. Stir in eggs, cheese and seasonings. Add
  sausage; mix lightly but thoroughly. Shape into 1-in.
  balls. Place meatballs on a greased rack in a
  15x10x1-in. baking pan. Bake until cooked through, 12-15
  minutes.
 
  Transfer meatballs to a 6-qt. slow cooker. Add stock,
  marinara sauce, water, basil and, if desired, Parmesan
  rind. Cook, covered, on low 6-8 hours to allow flavors
  to blend.

  Discard Parmesan rind. Stir in pasta; cook, covered, on
  high until pasta is tender, 15-20 minutes longer. If
  desired, serve with additional cheese.

  Susan Stetzel, Gainesville, New York

  Makes: 8 servings (3 quarts)

  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com

  Uncle Dirty Dave`s Archives

MMMMM

... DalekDOS v(overflow): (I)Obey (V)ision impaired (E)xterminate
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.30-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/81 106/201 124/0 5016
SEEN-BY: 128/187 129/14 305 153/7715 154/110 214/22
218/0 1 109 215 601 610
SEEN-BY: 218/700 810 840 860 880 900 226/30
227/114 229/110 112 206 300 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 452 470 664 700 705
266/512 291/111 292/854
SEEN-BY: 301/1 320/219 322/757 342/200 396/45
450/1024 460/58 256 1124 5858
SEEN-BY: 463/68 633/280 712/848 902/26 5020/101 400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/8912 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/30 5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 229/426 460/58 463/68
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх