COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 94 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         31 окт 25 06:02:41
 К    : Mike Powell                                           31 окт 25 17:25:01
 Тема : Potato Pierogi & Cabbage
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 34691.fidonet_cooking@1:105/500 2d6a70f4
@REPLY: 168228.cooking@1:2320/105 2d6b47f5
@TZUTC: -0700
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
  Re: Potato Pierogi & Cabbage
  By: Mike Powell to BEN COLLVER on Thu Oct 30 2025 10:14 am

BC> My first introduction to pierogies was Mrs. T`s back in the mid to late
BC> 90`s.

MP> My first was at a Polish/SE European restaurant in Thunder Bay, Ontario,
MP> in 2017.  I ordered a mix... some with meat filling, some with only cheese
MP> (and maybe tater?) filling... & they were delicious!   The proprietor was,
MP> IIRC, actually from Ukraine or maybe Lithuania.  I also had a "real"
MP> Polish sausage, homemade by a local Polish woman who made them for the
MP> restaurant.

Lucky!  That all sounds delicious.  :)

*  Exported from  MasterCook  *

                         Pierogi Sausage Filling

Recipe By     : Posted rec.food.recipes by Dan Eisenreich, dan@clark.net
Serving Size  : 4    Preparation Time :0:00
Categories    : Pasta                            Polish

  Amount  Measure       Ingredient -- Preparation Method
--------  ------------  --------------------------------
  10      ounces        kielbasa -- skin and chop
     1/2  cup           cheese -- grated
     1/2  cup           mushrooms -- chopped
     1/4  cup           bread crumbs -- fine and dry
   1                    egg

I like to fry the kielbasa in a pan before mixing it all together, but my
original recipe says don`t cook it.


                   - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NOTES : MasterCook Formatted by Garry Howard, Cambridge, MA
g.howard@ix.netcom.com
Garry`s Home Cookin` Website
http://members.aol.com/garhow/cooking.htm
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 18/200 19/10 50/109 105/7 10 11 44 45
81 500 106/201 128/187 129/14
SEEN-BY: 129/305 153/757 7715 154/10 110 218/700
840 840 220/70 221/1 6 360
SEEN-BY: 226/17 30 227/114 229/110 206 300 307
317 400 426 428 452 470 664
SEEN-BY: 229/700 705 240/1120 266/512 267/800
291/111 292/854 301/1 113
SEEN-BY: 320/219 322/757 335/364 341/66 234 342/200
450/1024 460/58 463/68
SEEN-BY: 633/280 384 414 418 420 422 2744 712/848
770/1 100 340 350 772/210
SEEN-BY: 772/220 230 902/26 5020/101 400 715 828
830 848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5061/133 5075/35 128
5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 633/280 770/1 218/840
221/6 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх