COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 98 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         31 окт 25 06:04:04
 К    : All                                                   31 окт 25 17:25:02
 Тема : Vermicelli & Vegetables With Creamy Curry Sauce
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 34697.fidonet_cooking@1:105/500 2d6a714d
@TZUTC: -0700
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Vermicelli & Vegetables With Creamy Curry Sauce
 Categories: Pasta
      Yield: 4 Servings
 
      1 tb Neutral vegetable oil -OR-
    1/4 c  Water
      1 sm Onion; minced
      1 sm Carrot; thinly sliced
      1 sm Green or red bell pepper;
           - seeded & chopped
      2 cl Garlic; minced
      2 tb Indian curry powder or paste
 14 1/2 oz Can diced tomatoes;
           - undrained
  1 1/2 c  Cooked chickpeas -OR-
     15 oz Can chickpeas;
           - rinsed & drained
    1/2 c  Peas; fresh or thawed
     14 oz Can unsweetened coconut milk
      4 oz Soft silken tofu; drained
           Salt
           Black pepper; freshly ground
     12 oz Vermicelli
    1/2 c  Unsalted dry-roasted
           - peanuts; chopped
      2    Scallions; minced
 
  Heat the oil in a large skillet over medium heat. Add the onion,
  carrot, and bell pepper. Cover and cook until softened, about 5
  minutes. Add the garlic and curry and stir to blend. Stir in the
  tomatoes and their juice, simmer to blend the flavors, and reduce the
  liquid by half, 5 to 7 minutes. Add the chickpeas and peas, reduce
  the heat to low, and keep warm.
  
  In a food processor or blender, combine the coconut milk, tofu, salt,
  and pepper to taste. Process until smooth, then stir into the
  vegetable mixture and simmer gently.
  
  Bring a large pot of salted water to a boil over high heat. Cook the
  vermicelli, stirring occasionally, until al dente. Drain and place in
  a large, shallow serving bowl. Add the vegetables and sauce and toss
  well to combine. Sprinkle with the peanuts and scallions and serve
  hot.
  
  Recipe by Vegan Planet by Robin Robertson
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 18/200 19/10 50/109 105/7 10 11 44 45
81 500 106/201 128/187 129/14
SEEN-BY: 129/305 153/757 7715 154/10 110 218/700
840 840 220/70 221/1 6 360
SEEN-BY: 226/17 30 227/114 229/110 206 300 307
317 400 426 428 452 470 664
SEEN-BY: 229/700 705 240/1120 266/512 267/800
291/111 292/854 301/1 113
SEEN-BY: 320/219 322/757 335/364 341/66 234 342/200
450/1024 460/58 463/68
SEEN-BY: 633/280 384 414 418 420 422 2744 712/848
770/1 100 340 350 772/210
SEEN-BY: 772/220 230 902/26 5020/101 400 715 828
830 848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5061/133 5075/35 128
5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 633/280 770/1 218/840
221/6 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх