COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 99 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         01 ноя 25 07:14:50
 К    : All                                                   01 ноя 25 18:02:02
 Тема : Chili Curry
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 34701.fidonet_cooking@1:105/500 2d6bd367
@TZUTC: -0700
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chili Curry
 Categories: Indian
      Yield: 6 Servings
 
      2    Onions; diced
      2 lb Sweet, green chiles,
           - cut in half
           Fresh ginger (2"); minced
      4 cl Garlic; minced
      1 ts Turmeric powder
      1 ts Cumin powder
      1 ts Coriander powder
      1 ts Raw sugar
  1 1/2 ts Salt
 
  In 1/4 cup melted ghee, saute ingredients above. When onions are soft
  or a light brown color add 1 cup tomato puree, 1 cup yogurt.
  
  Recipe FROM: <https://dev.himalayanacademy.com/media/books/
  monks-cookbook/web/toc.html>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 18/200 50/109 105/7 10 11 44 45 81 500
106/201 128/187 129/14 305
SEEN-BY: 153/7715 154/110 218/700 226/30 227/114
229/110 206 300 307 317 400
SEEN-BY: 229/426 428 452 470 664 700 705 266/512
291/111 292/854 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 342/200 450/1024 460/58
256 1124 5858 463/68 633/280
SEEN-BY: 712/848 902/26 5020/101 400 715 828 830
848 1042 4441 8912 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх