COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 95 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         01 ноя 25 07:15:49
 К    : All                                                   01 ноя 25 18:02:02
 Тема : Sweet Noodle Kugel With Apples & Apricots
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 34705.fidonet_cooking@1:105/500 2d6bd3a6
@TZUTC: -0700
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Sweet Noodle Kugel With Apples And Apricots
 Categories: Desserts, Pasta
      Yield: 6 Servings
 
      8 oz Fettuccine; broken into 3rds
      1 lg Delicious apple;
           - cored, peeled, shredded
    1/2 c  Golden raisins; soaked in
           - boiling water to cover
           - and drained
      2 ts Fresh lemon juice
     12 oz Soft silken tofu; drained
      2 c  Plain unsweetened non-dairy
           - milk
    1/2 c  Natural sugar; +1 tb
    1/4 c  Almond butter
      2 ts Ground cinnamon
      1 ts Pure vanilla extract
    1/2 c  Ground almonds
      2 tb Natural vegetable oil
 
  Bring a large pot of salted water to a boil over high heat. Cook the
  fettuccine, stirring occasionally, until al dente. Drain and place in
  a large bowl. Add the apple, raisins, and lemon juice. Toss well to
  mix and set aside.
  
  Preheat the oven to 350?F. Lightly oil a shallow 9x13" baking dish.
  In a food processor or blender, combine the tofu, non-dairy milk, 1/2
  cup sugar, the almond butter, 1 ts cinnamon, and the vanilla, and
  process until smooth. Stir into the noodle mixture and mix well.
  
  Transfer to the prepared baking dish, cover, and bake for 30 minutes.
  
  While the kugel is baking, combine the almonds, bread crumbs, oil, and
  remaining 1 tb sugar and 1 ts cinnamon in a small bowl.
  
  Remove the kugel from the oven. Top evenly with the almond-crumb
  mixture, and bake, uncovered, until lightly browned, about 10
  minutes. Let stand for 15 minutes before serving. Serve warm or at
  room temperature.
  
  Recipe by Vegan Planet by Robin Robertson
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 18/200 50/109 105/7 10 11 44 45 81 500
106/201 128/187 129/14 305
SEEN-BY: 153/7715 154/110 218/700 226/30 227/114
229/110 206 300 307 317 400
SEEN-BY: 229/426 428 452 470 664 700 705 266/512
291/111 292/854 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 342/200 450/1024 460/58
256 1124 5858 463/68 633/280
SEEN-BY: 712/848 902/26 5020/101 400 715 828 830
848 1042 4441 8912 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх