COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         27 ноя 25 08:23:50
 К    : All                                                   27 ноя 25 19:29:03
 Тема : Indian Vegetarian Tostadas
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35142.fidonet_cooking@1:105/500 2d8e3a5c
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Vegetarian Tostadas
 Categories: Indian, Vegetarian
      Yield: 4 Servings
 
MMMMM---------------------------DOUGH--------------------------------
      2 tb Whole wheat flour (atta);
           - finely powdered
      2 tb Fresh corn meal
      5 tb Water
           Salt; to taste

MMMMM--------------------------FILLING-------------------------------
      1 c  Fresh mushrooms; chopped
    1/2 c  Onions; chopped
      1 c  Tomatoes; chopped
      1 c  Green bell pepper; chopped
    1/2 c  Cucumber slices
      1 c  Paneer; crumbled
      1 tb Oil
      1 ts Cumin powder
      1 ts Black pepper powder
      1 c  Homemade tomato sauce
    1/4 c  Green onlives; pitted
           - (optional)

MMMMM---------------------FILLING VARIATION--------------------------
      2 c  Cooked red kidney beans
           - (rajma)
      1 c  Parmesan; grated
      1    Onion; chopped
      2 tb Ghee
      1 ts Red chili powder
    1/2 ts Coriander powder
    1/2 ts Cumin powder
      2    Tomatoes; sliced
      1    Cucumber; sliced
    1/2 c  Cilantro; chopped
           Salt; to taste
 
  Dough:
  
  Combine all ingredients and make dough as for ordinary chapatis.
  
  Filling:
  
  Saute onions and mushrooms in oil until tender. Add cumin, pepper,
  and salt, and stir well. Add pepper and tomatoes and cook for 2
  minutes and divide filling into 4 equal portions.
  
  Filling Variation:
  
  Heat ghee and saute onions. Add cumin powder and salt. Stir in cooked
  beans and mash throroughly. Add coriander leaves and mix well. Spread
  this mixture on each tostada. Top with sliced tomato, cucumber, and
  cheese. Cover with tomato sauce and serve.
  
  Recipe by The Taste Divine by Vanamali, 1993
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 10/0 1 13/0 18/200 50/109 102/401 103/1
705 105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 124/5016 128/187 129/14 305
153/7715 154/10 110 214/22 218/0
SEEN-BY: 218/1 109 215 601 700 810 840 860 880
900 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 206 300 307 317 400 426 428 452
470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66
SEEN-BY: 342/200 396/45 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 902/26
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх