COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         28 ноя 25 06:48:07
 К    : All                                                   28 ноя 25 17:56:01
 Тема : Crumbly Almond Cookies
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35146.fidonet_cooking@1:105/500 2d8f7571
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Crumbly Almond Cookies
 Categories: Cookies
      Yield: 10 Cookies
 
    100 g  Ground almonds;
           - plus extra for dusting
      1 pn Thyme leaves; chopped
      1 pn Lavender leaves; chopped
      2 tb Marmalade
      5 tb Butter substitute
 
  Preheat the oven to 180?C/350?F/gas 4 and lightly grease a baking
  sheet. Grab an egg cup, shot glass, espresso cup or small cookie
  cutter, and set to one side.
  
  Tip the ground almonds into a bowl and add the thyme and lavender, if
  using.
  
  In a separate small bowl, mash the marmalade and butter substitute
  together with a fork until well combined. Tip into the almonds and
  mix well until it forms a consistent dough.
  
  Shake some ground almonds onto your worksurface and press or roll the
  dough out until around 1 cm thick. Cut tiny cookie shapes--smaller
  than you think you need--and place on the baking sheet. Leave a large
  space in between each as they spread out when they warm through.
  Smoosh the dough back together and roll and repeat until there are no
  more cookies to be made.
  
  Bake for 10 minutes. Remove from the oven and allow to cool for a
  further 10 minutes on the baking sheet, to harden, before trying to
  move them--they are deliciously crumbly, so they need some time to
  firm up before they are solid enough to cart about! Enjoy warm.
  
  Recipe by Jack Monroe
  
  Recipe FROM: <https://www.panmacmillan.com/blogs/
  lifestyle-wellbeing/jack-monroe-free-ebook>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 18/200 50/109 105/7 10 11 44 45 81 500
106/201 128/187 129/14 305
SEEN-BY: 153/7715 154/110 218/700 226/30 227/114
229/110 206 300 307 317 400
SEEN-BY: 229/426 428 452 470 664 700 705 266/512
291/111 292/854 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 342/200 450/1024 460/58
256 1124 5858 463/68 633/280
SEEN-BY: 712/848 902/26 5020/101 400 715 828 830
848 1042 4441 8912 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх