COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         29 ноя 25 06:40:40
 К    : All                                                   29 ноя 25 17:51:01
 Тема : Chocolate Pear Cake
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35154.fidonet_cooking@1:105/500 2d90c53a
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chocolate Pear Cake
 Categories: Cakes
      Yield: 6 Servings
 
     75 g  Applesauce from a jar
     75 ml Oil; plus extra for greasing
     75 g  Sugar
    400 g  Tin pears
    175 ml Coconut milk or
           - other plant-based milk
    175 g  Self-raising flour
      1 ts Bicarbonate of soda
      1 tb Ground ginger or cinnamon
      6 tb Cocoa powder
 
  Spoon the applesauce into a large mixing bowl and add the oil and
  sugar. Mix well with a fork or wooden spoon until well combined.
  
  Drain the pears and reserve the juice. I pour mine straight into a
  glass, dilute with water and drink it. Delicious! Pop the pears into
  a small blender, if you have one, and blend until smooth. If you
  don`t have a blender, finely slice them by hand. You`ll get a
  different cake, but still a very delicious one. Either way, blended
  or sliced, pop the pears into the mixing bowl with the
  applesauce-sugar-oil mix and stir well. Add the coconut milk and mix
  well.
  
  Add in the flour, bicarbonate of soda, ginger, or cinnamon & cocoa,
  and stir well to form a smooth, glossy cake batter.
  
  Turn on the oven to 180?C (fan 160?C/350?F/gas 4). Lightly grease
  a 450 g loaf tin and pour in the mixture. Bake in the centre of the
  oven for 45 minutes, until risen and a small sharp knife inserted
  into the centre comes out clean. Remove from the oven but leave in
  the tin for 20 minutes to cool and firm up, before turning out and
  serving.
  
  Recipe by Jack Monroe
  
  Recipe FROM: <https://www.panmacmillan.com/blogs/
  lifestyle-wellbeing/jack-monroe-free-ebook>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 10/0 1 13/0 18/200 50/109 102/401 103/1
705 105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 124/5016 128/187 129/14 305
153/7715 154/10 110 214/22 218/0
SEEN-BY: 218/1 109 215 601 700 810 840 860 880
900 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 206 300 307 317 400 426 428 452
470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66
SEEN-BY: 342/200 396/45 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 902/26
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх