COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 2 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         29 ноя 25 06:41:18
 К    : All                                                   29 ноя 25 17:51:02
 Тема : Indian Vegan Omlette
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35156.fidonet_cooking@1:105/500 2d90c562
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Vegan Omlette
 Categories: Indian, Vegan
      Yield: 4 Servings
 
      6 md Potatoes
    1/2 c  Besan (chickpea flour)
    1/2 c  Onion; thinly sliced
      2 lg Tomatoes; chopped
    1/2 c  Carrot; grated
    1/2 c  Paneer; grated
      2 tb Cilantro; chopped
    1/2 ts Garam masala
           Salt & pepper; to taste
    1/2 ts Turmeric
  4 1/2 tb Oil
 
  Peel and grate potatoes and put into a bowl. After 45 minutes,
  squeeze out liquid from potatoes and add salt, pepper, and chickpea
  flour. Mix and set aside. If there is still too much liquid in the
  bowl, add a little more flour.
  
  In a frying pan, heat 1/2 tb oil and saute the onions. Add carrots
  and saute for another 5 minutes. Add tomatoes, cilantro leaves, and
  garam masala. Stir well. Remove from heat and set aside.
  
  In a heavy skillet, heat 1 tb oil and coat entire interior of skillet.
  Divide potato mixture into 4 parts. Take 1 portion and spread it
  evenly over the bottom of skillet. Cover and cook over low heat,
  until the potatoes are cooked and hold together. Flip the "omlette"
  over and cook until the bottom turns a golden brown. Flip again and
  cover half the omlette with a quarter of the filling; top with some
  of the grated paneer. Fold omlette in half. Press down and continue
  heating for a minute more. Transfer omlette to a plate and serve
  immediately. Repeat with the other 3 portions.
  
  Recipe by The Taste Divine by Vanamali, 1993
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 10/0 1 13/0 18/200 50/109 102/401 103/1
705 105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 124/5016 128/187 129/14 305
153/7715 154/10 110 214/22 218/0
SEEN-BY: 218/1 109 215 601 700 810 840 860 880
900 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 206 300 307 317 400 426 428 452
470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66
SEEN-BY: 342/200 396/45 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 902/26
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх