COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 5 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         30 ноя 25 05:56:56
 К    : All                                                   30 ноя 25 17:05:02
 Тема : Autumn Vegetable Stew
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35159.fidonet_cooking@1:105/500 2d920c7f
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Autumn Vegetable Stew
 Categories: Stews
      Yield: 6 Servings
 
      1 tb Olive oil -OR-
    1/4 c  Water
      1 md Onion; finely chopped
      1 lg Yellow turnip;
           - peeled & diced -OR-
      1 sm Rutabaga; peeled & diced
      1 lg Carrot; halved lengthwise &
           - cut into 1/4" half-moons
      1 lg Sweet potato; peeled & diced
      2 c  Winter squash;
           - peeled, seeded & diced
      2 c  Vegetable broth;
           - or more if desired
    1/2 c  Dry white wine
      1 ts Fresh thyme; chopped -OR-
    1/2 ts Dried thyme
      1 ts Salt
    1/4 ts Black pepper; freshly ground
      2 c  Collard greens or
           - other dark leafy greens;
           - chopped
  1 1/2 c  Cooked dark red kidney
           - beans -OR-
     15 oz Can beans; rinsed & drained
      2 tb Fresh parsley; chopped
 
  Simmer greens in a pot of salted water until tender and drained.
  
  Heat the oil or water in a large saucepan over medium heat. Add the
  onion, turnip, carrot, parsnip, sweet potato, and squash. Cover and
  cook, stirring occasionally, until slightly softened, about 10
  minutes. Stir in the broth, wine, thyme, salt, and pepper, and bring
  to a boil. Reduce the heat to low and simmer until the vegetables
  soften and the liquid is reduced, about 30 minutes. If a thinner stew
  is desired, add more broth. If a thicker stew is preferred, puree
  about 1-1/2 cups of the stew in a blender or food processor and stir
  back into the pot, or use an immersion blender to puree some of the
  stew right in the pot.
  
  Sir in the collards and kidney beans. Taste and adjust the seasonings.
  Simmer to heat through and allow the flavors to mingle, about 10
  minutes. Sprinkle with the parsley and serve hot.
  
  Recipe by Vegan Planet
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 4/0 18/200 50/109 88/0 90/0 93/1 105/7
10 11 44 45 81 500 106/201
SEEN-BY: 128/187 129/14 305 153/7715 154/110
218/700 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 134 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66 200
SEEN-BY: 341/234 342/200 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 880/1 900/0
SEEN-BY: 900/102 106 902/0 19 26 26 904/0 13
905/0 5019/40 5020/101 400 715
SEEN-BY: 5020/828 830 848 1042 4441 12000 5030/49
1081 5053/51 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 902/26 341/66 301/1
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх