COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 10 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         30 ноя 25 05:57:54
 К    : All                                                   30 ноя 25 17:05:03
 Тема : Pork Pasties
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35164.fidonet_cooking@1:105/500 2d920cbe
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Pasties
 Categories: Beef, British, Dinner pies, Pork
      Yield: 1 Batch
 
      3 c  Flour
      1 c  Crisco; not oil!
      1 tb Salt
      1 tb Sugar
      1    Egg *
      1 c  Milk *
      1 lb Lean ground meat (I use
           - pork or 90/10 beef)
      1 lb Russet potatoes;
           - finely diced
      1 sm Onion; finely diced
           - (optional)
 
  Break egg into 1 cup measuring cup. Fill the rest of the cup with
  milk.
  
  Preheat oven to 350?F.
  
  Pour egg/milk mix in a bowl with the flour, crisco, salt, and sugar.
  Mix dough with hands until it pulls away from the bowl and forms a
  ball. Mix together meat, potatoes, and onion in a separate bowl. Roll
  out small portion of dough, put small handful of filling on the edge.
  Fold dough over & pinch edges to seal, trim off excess dough and
  reuse it. Bake for 45 to 60 minutes depending on size of pasty. They
  are cooked when crust is golden brown.
  
  Notes:
  
  I recommend lining the pans with foil because the juice from the meat
  always leaks out but the leaner the meat the less mess.
  
  Recipe by navybear
  
  Recipe FROM: 
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 4/0 18/200 50/109 88/0 90/0 93/1 105/7
10 11 44 45 81 500 106/201
SEEN-BY: 128/187 129/14 305 153/7715 154/110
218/700 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 134 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66 200
SEEN-BY: 341/234 342/200 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 880/1 900/0
SEEN-BY: 900/102 106 902/0 19 26 26 904/0 13
905/0 5019/40 5020/101 400 715
SEEN-BY: 5020/828 830 848 1042 4441 12000 5030/49
1081 5053/51 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 902/26 341/66 301/1
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх