COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 21 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         01 дек 25 08:43:33
 К    : All                                                   01 дек 25 19:58:02
 Тема : Hot Chocolate Cookies
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35171.fidonet_cooking@1:105/500 2d938518
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Hot Chocolate Cookies
 Categories: Cookies
      Yield: 20 Cookies
 
  1 1/2 c  All-purpose flour (190 g)
    3/4 c  Unsweetened cocoa powder
           - (60 g)
    3/4 ts Baking soda (3 g)
    1/4 ts Salt (1 g)
    3/4 c  Vegan butter (170 g);
           - melted
      1 c  Light brown sugar (200 g)
      6 tb Unsweetened applesauce
           - (90 g)
      1 ts Vanilla extract (5 ml)
    1/2 c  Vegan dark chocolate
           - (80 g); chopped
     10    Vegan marshmallows (1");
           - up to 11
      8 oz Semi-sweet chocolate
           - (226 g); finely chopped,
           - for topping
 
  Preparation time: 20 minutes
  Cooking time: 12 minutes
  
  Gooey marshmallows, a chewy cookie base, and melted chocolate on top
  make these easy vegan Hot Chocolate Cookies an instant hit!
  
  Preheat your oven to 350?F (175?C). Line a baking sheet with
  parchment paper.
  
  In a medium bowl, whisk together the flour, cocoa powder, baking
  soda, and salt. Set aside.
  
  In a large bowl, whisk the melted vegan butter, light brown sugar,
  applesauce, and vanilla extract until smooth and creamy.
  
  Add the dry ingredients to the wet mixture and stir until just
  combined. Fold in the chopped vegan dark chocolate.
  
  Cover the bowl and refrigerate the dough for 15 minutes to firm up.
  
  Scoop out about 2 tb of dough per cookie and roll into balls. Place
  on the prepared baking sheet, leaving about 2" space between each.
  
  Bake for 10 minutes, until the edges are set but the centers are still
  soft.
  
  Remove the cookies from the oven and gently press a marshmallow half
  into the center of each cookie. Return to the oven for 2 to 4
  minutes, just until the marshmallows puff slightly.
  
  Let the cookies cool on the baking sheet for 10 minutes, then
  transfer them to a wire rack to cool completely.
  
  While cookies cool, melt the chopped semi-sweet chocolate using a
  double boiler, or in a microwave in 20-second bursts, stirring
  between intervals until smooth.
  
  Spoon the melted chocolate over each marshmallow-topped cookie. Add
  sprinkles if desired. Allow the chocolate to set at room temperature
  for 30 to 60 minutes before serving.
  
  Recipe by Jessica Hylton
  
  Recipe FROM: <https://jessicainthekitchen.com/hot-chocolate-cookies/>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 1/19 100 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1
105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 123/130 128/187 129/14 305 132/174
142/104 799 153/7715
SEEN-BY: 154/110 203/0 218/700 221/0 1 6 226/30
227/114 229/110 134 206 300
SEEN-BY: 229/307 317 400 426 428 452 470 664 700
705 230/0 240/1120 5832
SEEN-BY: 266/512 280/5003 5006 291/111 292/854
301/1 113 320/119 219 319 2119
SEEN-BY: 322/757 762 326/101 335/364 341/66 342/200
423/81 450/1024 460/58
SEEN-BY: 463/68 633/280 712/848 902/26 5020/101 400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 320/219 221/1 301/1
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх