COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 28 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         02 дек 25 07:08:33
 К    : All                                                   02 дек 25 18:16:02
 Тема : Marjoram Scented Artichoke & Chickpea Stew
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35180.fidonet_cooking@1:105/500 2d94c05d
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Marjoram Scented Artichoke & Chickpea Stew
 Categories: Stews
      Yield: 4 Servings
 
      1 tb Olive oil -OR-
    1/4 c  Water
      1 lg Sweet onion; chopped
      1 sm Red bell pepper;
           - seeded, diced 1"
      2 cl Garlic; minced
      1    Bay leaf
  1 1/2 ts Fresh marjoram; minced -OR-
    3/4 ts Dried marjoram
    1/2 c  Dry white wine
      2 c  Super rich vegetable broth
      1 lb Yukon Gold potatoes;
           - peeled, diced 1"
           Salt
           Black pepper; freshly ground
      9 oz Frozen artichoke hearts;
           - cooked according to pkg
           - directions & drained
  1 1/2    Cooked chickpeas -OR-
     15 oz Can chickpeas;
           - rinsed & drained
 
  Heat the oil or water in a large skillet over medium heat. Add the
  onion, cover, and cook until softened, about 5 minutes. Add the bell
  pepper and garlic, cover, and cook until softened, about 5 minutes.
  Add the bay leaf and dried marjoram, if using. Stir in the wine. Add
  the broth and bring to a boil. Add the potatoes and salt & pepper to
  taste, reduce the heat to low, and simmer until the potatoes are fork
  tender, about 20 minutes.
  
  Stir in the artichoke hearts, chickpeas, and fresh marjoram, if
  using. If a thicker stew is desired, puree about 1 cup of the mixture
  in a blender or food processor and stir back into the pot, or use an
  immersion blender to puree some of the stew right in the pot. Simmer
  gently until heated through, about 5 minutes.
  
  Recipe by Vegan Planet by Robin Robertson
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 18/200 50/109 105/7 10 11 44 45 81 500
106/201 128/187 129/14 305
SEEN-BY: 153/7715 154/110 218/700 226/30 227/114
229/110 134 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 452 470 664 700 705
266/512 291/111 292/854 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 342/200 450/1024 460/58
256 1124 5858 463/68 633/280
SEEN-BY: 712/848 902/26 5020/101 400 715 828 830
848 1042 4441 8912 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх