COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 36 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         04 дек 25 08:22:37
 К    : All                                                   04 дек 25 19:31:01
 Тема : Portobello & Green Bean Ragout With Madiera
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35189.fidonet_cooking@1:105/500 2d9774c2
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Portobello & Green Bean Ragout With Madiera
 Categories: Stews
      Yield: 4 Servings
 
      2 tb Olive oil
      1 lb Portobello mushrooms;
           - stems & gills removed,
           - caps diced 1/2"
    1/2 c  Dry Madiera
      3    Shallots; chopped
      1    Celery rib; minced
      2 c  Vegetable broth;
           - reduced over medium-high
           - heat to 1 c
           Salt
           Black pepper; freshly ground
      8 oz Green beans;
           - trimmed, sliced 1"
      1 tb Corn starch; dissolved in:
      2 tb Water (optional)
      1 tb Fresh tarragon or parsley;
           - minced
 
  Heat 1 tb olive oil in a large skillet over medium heat. Add the
  mushrooms and cook until browned all over, about 5 minutes. Add 1/4
  cup Madiera, tossing to coat. Set aside.
  
  Heat the remaining 1 tb olive oil in a large saucepan over medium
  heat. Add the shallots & celery and cook, stirring occasionally,
  until tender, about 7 minutes. Stir in the remaining 1/4 cup Madiera,
  the broth, and salt & pepper to taste, and bring to a boil over
  medium-high heat. Add the green beans, reduce the heat to medium, and
  simmer until the beans are tender and the liquid is reduced slightly,
  about 20 minutes.
  
  If a thicker sauce is desired, whisk in the corn starch mixture and
  cook, stirring, until thickened, about 2 minutes. Add the mushrooms &
  tarragon, reduce the heat to low, and simmer for 5 minutes to blend
  the flavors. Serve hot.
  
  Recipe by Vegan Planet by Robin Robertson
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 4/0 18/200 50/109 88/0 90/0 93/1 105/7
10 11 44 45 81 500 106/201
SEEN-BY: 128/187 129/14 305 153/7715 154/110
218/700 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 134 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66 200
SEEN-BY: 341/234 342/200 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 880/1 900/0
SEEN-BY: 900/102 106 902/0 19 26 26 904/0 13
905/0 5019/40 5020/101 400 715
SEEN-BY: 5020/828 830 848 1042 4441 12000 5030/49
1081 5053/51 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 902/26 341/66 301/1
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх