COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 43 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         05 дек 25 06:46:48
 К    : All                                                   05 дек 25 18:01:03
 Тема : Tuscan White Bean & Fennel Stew With Orange & Rosemary
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35196.fidonet_cooking@1:105/500 2d98afd4
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Tuscan White Bean & Fennel Stew With Orange & Rosemary
 Categories: Italian, Stews
      Yield: 4 Servings
 
      1 tb Olive oil -OR-
    1/4 c  Water
      1 lg Sweet onion; chopped
      2 md Carrots; halved lengthwise &
           - cut into 1/4" half-moons
      2 cl Garlic; minced
      1 lg Fennel bulb; trimmed & diced
    1/2 c  Dry white wine
  1 1/2 c  Vegetable broth
      1 lb Small red potatoes;
           - unpeeled & quartered
 14 1/2 oz Can diced tomatoes undrained
           Salt
           Black pepper; freshly ground
      2 sm Zucchini;
           - cut into 1/4" rounds
  1 1/2 c  Cooked cannelini or other
           - white beans -OR-
     15 oz Can beans; rinsed & drained
      1 tb Orange zest; minced
      2 ts Fresh rosemary; minced -OR-
      1 ts Dried rosemary
 
  Heat the oil or water in a large saucepan over medium-high heat. Add
  the onion & carrots, cover, and cook until softened, about 5 minutes.
  Add the garlic and cook, stirring, for 30 seconds. Add the fennel &
  wine and bring to a boil. Reduce the heat to medium and simmer,
  stirring frequently, until the wine is reduced by half, about 5
  minutes. Add the broth, potatoes, tomatoes & their juice, and salt &
  pepper to taste. Bring to a boil, then reduce the heat to low and
  simmer, stirring occasionally, until the potatoes soften, about 20
  minutes.
  
  Add the zucchini, beans, and salt & pepper to taste. Simmer until the
  ingredients are tender and the desired consistency is achieved, about
  15 minutes. If a thicker stew is desired, puree about 1 cup of the
  stew in a blender or food processor and stir back into the pot, or
  use an immersion blender to puree some of the stew right in the pot.
  A few minutes before serving, stir in the orange zest & rosemary.
  Serve hot.
  
  Recipe by Vegan Planet by Robin Robertson
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 124/5016 128/187 129/14 305
153/7715 154/10 110 214/22 218/0
SEEN-BY: 218/1 109 215 601 700 810 840 860 880
900 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 134 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66
SEEN-BY: 342/200 396/45 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 902/26
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх