COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 51 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         07 дек 25 07:53:05
 К    : All                                                   07 дек 25 20:24:01
 Тема : Belgian Style Seitan Stew With Dark Beer
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35203.fidonet_cooking@1:105/500 2d9b6264
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Belgian Style Seitan Stew With Dark Beer
 Categories: Belgian, Stews
      Yield: 4 Servings
 
      2 tb Olive oil
      1 lb Seitan; cut into thin strips
      1 g  Onion; chopped
      2 ts Natural sugar
      2 tb All-purpose flour
      1 c  Dark beer
      1 tb Molasses
      2 ts Dijon mustard
      2 ts White wine vinegar
      1 ts Dried thyme; crumbled
      1    Bay leaf
      1 c  Vegetable broth
           Salt
           Black pepper; freshly ground
 
  Heat 1 tb olive oil in a large skillet over medium-high heat. Add the
  seitan and cook until browned on all sides, about 10 minutes. Set
  aside.
  
  Heat the remaining 1 tb olive oil in a large saucepan over medium
  heat. Add the onion, cover, and cook until softened, about 5 minutes.
  
  Stir in the sugar and cook, stirring frequently, until the onion is
  carmelized, about 10 minutes. Add the flour and cook, stirring, for 1
  to 2 minutes to remove the raw taste. Stir in the beer, molasses,
  mustard, vinegar, thyme, and bay leaf. Add the broth, season to taste
  with salt & pepper, and simmer, stirring occasionally, until
  thickened, 10 to 15 minutes.
  
  Add the seitan and simmer until the flavors are blended, about 10
  minutes. Remove the bay leaf, and taste & adjust the seasonings.
  Serve hot over noodles and wash it down with more of the beer that
  you used in the stew.
  
  Recipe by Vegan Planet by Robin Robertson
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 1/19 100 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1
105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 123/130 128/187 129/14 305 132/174
142/104 799 153/7715
SEEN-BY: 154/110 203/0 218/700 221/0 1 6 226/30
227/114 229/110 134 206 300
SEEN-BY: 229/307 317 400 426 428 452 470 664 700
705 230/0 240/1120 5832
SEEN-BY: 266/512 280/5003 5006 291/111 292/854
301/1 113 320/119 219 319 2119
SEEN-BY: 322/757 762 326/101 335/364 341/66 342/200
423/81 450/1024 460/58
SEEN-BY: 463/68 633/280 712/848 902/26 5020/101 400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 320/219 221/1 301/1
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх