COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 58 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         08 дек 25 07:19:40
 К    : All                                                   08 дек 25 18:37:02
 Тема : Eggnog French Toast
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35211.fidonet_cooking@1:105/500 2d9cac17
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Eggnog French Toast
 Categories: Breakfast
      Yield: 3 Servings
 
    1/3 c  Soaked cashews (45 g)
  1 1/2 c  Vegan milk (360 ml)
      1 tb Flax meal (7 g)
      3 tb Maple syrup (45 ml)
      1 ts Vanilla extract (5 ml)
    1/2 ts Ground cinnamon (1.5 g)
    1/4 ts Ground nutmeg (0.5 g)
    1/4 ts Sea salt (1.5 g)
      1 tb Brandy; bourbon, or whiskey
           - (15 ml)
      2 tb Vegan butter or oil (30 g)
      6 sl Vegan sandwich bread
           - (300 g); thick
           Maple syrup; to drizzle
           Extra cinnamon;
           - for sprinkling
           Vegan whipped cream;
           - for topping
 
  Preparation time: 25 minutes
  Cooking time: 15 minutes
  
  Ring in the holiday season with cozy vegan Eggnog French Toast! With
  warm spices and a rich cashew-based custard, it`s always a hit.
  
  Add the soaked cashews, vegan milk, flax meal, maple syrup, vanilla
  extract, cinnamon, nutmeg, sea salt, and brandy (or bourbon/whiskey)
  to a blender. Blend on high until completely smooth and creamy.
  
  Pour the blended custard into a shallow dish, cover, and refrigerate
  for 15 minutes. This allows the flax meal to thicken slightly,
  helping it coat the bread better.
  
  Heat a large skillet or griddle over medium heat and melt 1 tb of
  vegan butter or oil. Dip each bread slice into the chilled custard,
  soaking for 10 to 15 seconds per side. Let any excess drip off.
  
  Place the soaked slices onto the hot skillet. Cook for 3 to 4 minutes
  per side, until golden brown and crisp on the edges. Add the
  remaining butter or oil as needed for the next batch.
  
  Stack the warm French toast slices on plates. Drizzle with maple
  syrup, sprinkle with extra cinnamon, and top with vegan whipped cream.
  
  Recipe by Jessica Hylton
  
  Recipe FROM: <https://jessicainthekitchen.com/eggnog-french-toast/>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 124/5016 128/187 129/14 305
153/7715 154/10 110 214/22 218/0
SEEN-BY: 218/1 109 215 601 700 810 840 860 880
900 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 134 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66
SEEN-BY: 342/200 396/45 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 902/26
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх