COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 62 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         08 дек 25 07:19:51
 К    : All                                                   08 дек 25 18:37:03
 Тема : Chickpea Vindaloo
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35212.fidonet_cooking@1:105/500 2d9cac23
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chickpea Vindaloo
 Categories: Indian
      Yield: 4 Servings
 
      1 tb Olive oil -OR-
    1/4 c  Water
      1 lg Onion; chopped
      1    Bell pepper; green or red,
           - seeded, diced 1/2"
      1    Serrano; seeded & minced
      1 lg Sweet potato;
           - peeled, diced 1"
      3 c  Small cauliflower florets
      3 cl Garlic; minced
      2 ts Fresh ginger; grated
      2 ts Yellow curry powder
      1 ts Ground coriander
    1/2 ts Ground cumin
    1/2 ts Ground cloves
    1/2 ts Salt
    1/4 ts Cayenne
    1/4 ts Black pepper; freshly ground
     28 oz Can diced tomatoes;
           - undrained
      3 c  Cooked chickpeas -OR-
     30 oz Chickpeas (2 cans);
           - rinsed & drained
    1/2 c  Water; or more if needed
      1 c  Peas; fresh or thawed
           Cooked basmati rice;
           - hot, to serve
 
  Heat the oil or water in a large pot over medium heat. Add the onion
  and cook until softened, about 5 minutes. Add the bell pepper, chile,
  sweet potato, cauliflower, garlic, and ginger. Cook, sirring
  occasionally, until slightly softened, about 5 minutes. Add the
  spices and cook, stirring, for 1 minute. Stir in the tomatoes and
  their juice, chickpeas, vinegar, and water, and brig to a boil.
  Reduce the heat to low, cover, and simmer until the vegetables are
  tender, about 15 minutes. Uncover, stir in the peas, then taste and
  adjust the seasonings, if needed. Cook uncovered for 10 minutes
  longer to blend the flavors. If the stew is too thick, add a little
  more water. Serve hot over rice.
  
  Recipe by Vegan Planet by Robin Robertson
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 124/5016 128/187 129/14 305
153/7715 154/10 110 214/22 218/0
SEEN-BY: 218/1 109 215 601 700 810 840 860 880
900 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 134 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66
SEEN-BY: 342/200 396/45 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 902/26
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх