COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 63 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         08 дек 25 07:20:31
 К    : All                                                   08 дек 25 18:37:03
 Тема : Mince Pies
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35215.fidonet_cooking@1:105/500 2d9cac4e
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Plant Based Mince Pies
 Categories: Dessert, British, Pies, Vegan
      Yield: 12 Servings
 
  1 1/2 ts Allspice
     30 g  Apples; Granny Smith or
           - Pink Lady
    1/4 ts Ground cinnamon
    1/4 ts Ground cloves
    1/4 ts Ground ginger
    150 g  Light brown sugar
    100 g  Dates; pitted
    250 ml Orange juice
    180 g  Sultanas or raisins
      2    Frozen Jus Rol pastry sheets
 
  Preparation time: 10 minutes
  Cooking time: 40 minutes
  
  Add the orange juice to a medium-sized saucepan on a medium to high
  heat.
  
  Add the sugar to the orange juice and stir until it dissolves, bring
  to the boil, then reduce heat to a simmer.
  
  Chop the apples into small dice pieces, discarding the core. Chop the
  dates and add to the sugar mixture along with the sultanas/raisins
  and spices. Simmer and stew down for about 20 minutes and allow to
  cool before filling your cases.
  
  Get a muffin tray and fill with 12 foil mince pie cases.
  
  Unroll the defrosted pastry on a lightly floured surface. Using a 9
  to 10 cm circular cutter, cut out 9 to 10 circles from the first
  pastry sheet.
  
  Then simply gather all the pastry scraps, form a smooth dough ball
  and roll out again to cut the final 2 to 3 circles needed. With the
  second sheet of pastry, use a 7 cm circle or star-shaped cutter to
  cut the 12 tops for your mince pies.
  
  Line all 12 of your mince pie cases with the pastry and gently fill
  with the fruit mixture, a heaping 1-1/2 tb per pie.
  
  Top with the pastry stars, brush with a little non-dairy milk to help
  the pies go golden brown when baking.
  
  Bake for about 20 minutes in the oven and add a sprinkle of icing
  sugar using a sieve to finish.
  
  Recipe by David & Stephen Flynn
  
  Recipe FROM: <https://plantbasednews.org/veganrecipes/desserts/
  festive-plant-based-mince-pies/>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 124/5016 128/187 129/14 305
153/7715 154/10 110 214/22 218/0
SEEN-BY: 218/1 109 215 601 700 810 840 860 880
900 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 134 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66
SEEN-BY: 342/200 396/45 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 902/26
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх