COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 84 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         12 дек 25 06:55:41
 К    : All                                                   12 дек 25 21:49:01
 Тема : Apple Walnut Cake With Cream Cheese Glaze
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35236.fidonet_cooking@1:105/500 2da1ec91
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Apple Walnut Cake With Cream Cheeze Glaze
 Categories: Cakes
      Yield: 1 Cake
 
MMMMM----------------------------CAKE---------------------------------
      1 c  Butter; softened
      2 c  Granulated sugar
      2 lg Eggs
      1 tb Vanilla extract
      2 c  Cake flour; sifted
      1 ts Baking powder
    1/4 ts Salt
      8 oz Sour cream
      1 c  Apples; finely chopped
      1 c  Walnuts; finely chopped
      2 tb Brown sugar
    1/2 ts Ground cinnamon

MMMMM---------------------CREAM CHEESE GLAZE--------------------------
      3 oz Cream cheese; soft
      2 ts Milk; up to 2-1/2 ts
      1 ts Vanilla extract
      1 ds Salt
  1 1/2 c  Powdered sugar; sifted
 
  Beat butter at medium speed with an electric mixer until creamy;
  gradually add 2 cups sugar, beating well. Add eggs, one at a time,
  beating after each addition. Stir in vanilla.
  
  Combine flour, baking powder, and salt. Add flour mixture to butter
  mixture alternately with sour cream, beginning and ending with flour
  mixture. Mix at low speed after each addition, just until blended.
  Pour half of the batter into a greased and floured 12-cup Bunt pan.
  Combine finely chopped apple and next 3 ingredients; spoon over
  batter in pan, leaving a 1/2" border around the center and outer
  edges. Add remaining batter. Bake at 350?F for 50 to 55 minutes or
  until a wooden pick inserted in the center of the cake comes clean.
  Cool in pan 10 minutes on a wire rack. Remove from pan, cool
  completely on a wire rack.
  
  Drizzle with Cream Cheese Glaze. Store in refrigerator.
  
  Cream Cheese Glaze:
  
  Beat cream cheese at medium speed with an electric mixer until
  fluffy, add milk, vanilla, and salt; beat until smooth. Add powdered
  sugar gradually, beating until smooth.
  
  Posted by: Teri Chesser
  
  Recipe FROM: Southern Living, Fall, 1993
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 124/5016 128/187 129/14 305
153/7715 154/10 110 214/22 218/0
SEEN-BY: 218/1 109 215 601 700 810 840 860 880
900 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 134 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66
SEEN-BY: 342/200 396/45 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 902/26
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх