COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 87 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         12 дек 25 06:56:13
 К    : All                                                   12 дек 25 21:49:02
 Тема : Pie Crust
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35239.fidonet_cooking@1:105/500 2da1ecb4
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Pie Crust
 Categories: Pastry
      Yield: 1 Crust
 
  1 1/2 c  Flour
  1 1/2 ts Baking powder
      4 oz Butter (110 g);
           - up to 5 oz (140 g)
 
  Sift flour and baking powder.
  
  Rub butter into flour until like coarse bread crumbs.
  
  Mix in enough water to make a cohesive dough. Try 1/2 cup at first.
  
  Chill for 30 minutes in fridge if you can be bothered! Then roll out
  to fit your pie dish.
  
  Bake the pie at 180?C for about 35 minutes.
  
  This is my grandmother`s recipe.
  
  Recipe by jandal
  
  Recipe FROM: 
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 124/5016 128/187 129/14 305
153/7715 154/10 110 214/22 218/0
SEEN-BY: 218/1 109 215 601 700 810 840 860 880
900 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 134 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66
SEEN-BY: 342/200 396/45 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 902/26
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх