COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 98 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         15 дек 25 09:01:07
 К    : All                                                   15 дек 25 20:49:02
 Тема : Anasazi Chili With Quinoa
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35254.fidonet_cooking@1:105/500 2da5fe89
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Anasazi Chili With Quinoa
 Categories: Chili, Native
      Yield: 4 Servings
 
      1 tb Olive oil -OR-
    1/4 c  Water
      1 md Onion; finely chopped
      1 sm Red bell pepper;
           - seeded & chopped
      1 sm Fresh hot chile;
           - seeded & minced
           - (optional)
      2 tb Chili powder
      1 ts Ground cumin
      1 ts Dried oregano
      1 ts Smoked paprika
      1 ts Salt
    1/4 ts Black pepper; freshly ground
     28 oz Can diced fire-roasted
           - tomatoes; undrained
      3 c  Cooked anasazi beans -OR-
     30 oz Beans (2 cans);
           - rinsed & drained
    1/2 c  Water; up to 1 c
      4 c  Freshly cooked quinoa
 
  The anasazi is a sweet, meaty bean whose name means "ancient
  stranger" in the navajo language. Paired with quinoa, the
  high-protein grain of the ancient Incas, it becomes a dish steeped in
  Native American heritage. If anasazi beans are unavailable, pinto or
  kidney beans may be used.
  
  Heat the olive oil or water in a large pot over medium heat. Add the
  onion, bell pepper, and chile, if using. Cover and cook until
  softened, about 5 minutes. Stir in the chili powder, cumin, oregano,
  paprika, salt, and pepper. Add the tomatoes and their juice, beans,
  and 1/2 cup water, and stir to combine. Bring to a boil, reduce the
  heat to low, and simmer for 30 minutes, stirring occasionally. Add
  the remaining 1/2 cup water, if needed. Taste and adjust the
  seasonings.
  
  Recipe by Vegan Planet by Robin Robertson
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 18/200 50/109 105/7 10 11 44 45 81 500
106/201 128/187 129/14 305
SEEN-BY: 153/7715 154/110 218/700 226/30 227/114
229/110 134 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 452 470 664 700 705
266/512 291/111 292/854 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 342/200 450/1024 460/58
256 1124 5858 463/68 633/280
SEEN-BY: 712/848 902/26 5020/101 400 715 828 830
848 1042 4441 8912 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх