COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 100 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         15 дек 25 09:02:25
 К    : All                                                   15 дек 25 20:49:03
 Тема : Peppermint Chocolate Cookies
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35259.fidonet_cooking@1:105/500 2da5fedc
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Peppermint Chocolate Cookies
 Categories: Christmas, Cookies
      Yield: 12 Cookies
 
      1 c  All-purpose flour (125 g)
    1/2 c  Unsweetened cocoa powder
           - (40 g)
    1/2 ts Baking soda (3 g)
    1/4 ts Salt (1 g)
    1/2 c  Vegan butter (115 g);
           - measure before melting
    3/4 c  Light brown sugar (150 g)
    1/4 c  Unsweetened applesauce
           - (60 g)
      1 ts Vanilla extract (5 g)
      1 ts Peppermint extract (5 g)
    1/2 c  Chocolate chips (90 g)
    1/3 c  Dark chocolate (50 g);
           - chopped
      2 tb Candy canes (1/2);
           - crushed, for topping
 
  Preparation time: 15 minutes Cooking time: 12 minutes
  
  These soft, fudgy peppermint chocolate cookies are loaded with
  pockets of chocolate and candy canes for an easy, festive holiday
  treat!
  
  Preheat your oven to 350?F (175?C).
  
  Line a baking sheet with parchment paper.
  
  In a bowl, whisk together flour, cocoa powder, baking soda, and salt.
  Set aside.
  
  In a separate large bowl, whisk the melted vegan butter, light brown
  sugar, applesauce, vanilla extract and peppermint extract until well
  combined and creamy.
  
  Add the dry ingredients to the wet ingredients, mixing until just
  combined.
  
  Fold in vegan chocolate chips and chopped chocolate evenly throughout
  the dough. Reserve 1 tb of each for the topping.
  
  Refrigerate the dough for 15 minutes before shaping to help firm up
  slightly.
  
  Scoop dough (about 2 tb each) and roll into balls.
  
  Place them about 2" apart on the baking sheet.
  
  Top the cookie balls with reserved chocolate chips and chopped
  chocolate.
  
  Bake for 12 to 14 minutes. Cookies should look set but still be soft
  in the middle.
  
  Remove from heat and immediately add crushed candy canes on top while
  the cookies are warm, if desired.
  
  Let cookies cool on the baking sheet for 5 minutes, then carefully
  transfer to a cooling rack to cool completely. They will still be
  soft while warm.
  
  Recipe by Jessica Hylton
  
  Recipe FROM:
  <https://jessicainthekitchen.com/peppermint-chocolate-cookies/>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 18/200 50/109 105/7 10 11 44 45 81 500
106/201 128/187 129/14 305
SEEN-BY: 153/7715 154/110 218/700 226/30 227/114
229/110 134 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 452 470 664 700 705
266/512 291/111 292/854 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 342/200 450/1024 460/58
256 1124 5858 463/68 633/280
SEEN-BY: 712/848 902/26 5020/101 400 715 828 830
848 1042 4441 8912 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх