COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 98 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         16 дек 25 07:50:01
 К    : All                                                   16 дек 25 18:56:02
 Тема : Cinnamon Roll Cheesecake, part 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35264.fidonet_cooking@1:105/500 2da73f69
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cinnamon Roll Cheesecake
 Categories: Cheesecakes
      Yield: 12 Servings
 
     12 oz Graham crackers or digestive
           - biscuits (340 g)
      4 tb Brown sugar
      8 tb Vegan butter (112 g);
           - melted
    1/2 ts Ground cinnamon (1 g)
      1 pn Sea salt (optional);
           - if butter is unsalted
      1 c  Brown sugar (220 g);
           - packed
    1/3 c  All-purpose flour (39 g)
      1 tb Ground cinnamon (8 g)
    1/3 c  Vegan butter (76 g); melted
     32 oz Vegan cream cheese (907 g)
  1 1/4 c  Light brown sugar (250 g)
      5 tb Corn starch (37.5 g)
  1 1/3 c  Full-fat coconut cream
      2 ts Vanilla extract (10 ml)
      3 tb Fresh lemon juice (45 ml)
    1/4 ts Sea salt (1 g)
      6 tb Vegan cream cheese (85 g)
      1 c  Powdered sugar (125 g)
      1 ts Vanilla extract (5 ml)
      1 c  Coconut whipping cream
           - (240 ml); cold
      1 ts Ground cinnamon (2 g);
           - up to 2 ts (4 g),
           - for dusting
 
  Preparation time: 40 minutes
  Cooking time: 75 minutes
  
  With a brown sugar cinnamon swirl and cream cheese frosting, this
  cinnamon roll cheesecake recipe is cozy and decadent at the same time!
  
  Crust:
  
  Preheat your oven to 350?F (180?C) and position a rack in the
  lower-middle part.
  
  Add the graham crackers or digestive biscuits and brown sugar to a
  food processor. Blitz into fine crumbs.
  
  Slowly add melted butter and pulse until the mixture resembles damp
  sand.
  
  Transfer to a greased or sprayed 9" springform pan. Press the crumb
  mixture firmly into the base and slightly up the sides.
  
  Bake the crust for 10 minutes until aromatic and golden. Let it cool
  on a wire rack to room temperature.
  
  Once cool, wrap the outside of the pan in aluminum foil, going up the
  sides to seal it for a water bath.
  
  Cinnamon Swirl:
  
  In a bowl, whisk together the brown sugar, flour, and cinnamon.
  
  Pour in melted butter and stir until the mixture forms a moist,
  crumbly consistency. Set aside.
  
  Cheesecake Filling:
  
  Reduce the oven temperature to 325?F (165?C).
  
  In a stand mixer bowl, beat the vegan cream cheese briefly to soften,
  about 10 seconds.
  
  With the mixer on low, gradually add brown sugar. Beat until smooth
  and fluffy, around 3 minutes. Scrape down the sides as needed.
  
  In a separate bowl, whisk 1/3 cup of coconut cream with the corn
  starch until no lumps remain.
  
  Slowly add the corn starch mix, followed by the remaining coconut
  cream, into the cream cheese. Mix about 15 seconds after each
  addition. Scrape the bowl again.
  
  Add vanilla extract, lemon juice, and salt. Mix until just combined.
  
  Assemble The Cheesecake:
  
  Pour 1/3rd of the cheesecake filling over the cooled crust.
  
  Sprinkle 1/3rd of the cinnamon swirl mixture evenly over the batter,
  breaking it up with your fingers.
  
  Repeat the layering with another 3rd of the filling and cinnamon
  swirl, then finish with the final 3rd of the filling.
  
  Spread the last of the cinnamon swirl on top, gently pressing it into
  the batter and smoothing it slightly. This prevents cracks while
  baking. continued in part 2
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 124/5016 128/187 129/14 305
153/7715 154/10 110 214/22 218/0
SEEN-BY: 218/1 109 215 601 700 810 840 860 880
900 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 134 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66
SEEN-BY: 342/200 396/45 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 902/26
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх