COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 99 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         18 дек 25 06:58:21
 К    : All                                                   18 дек 25 18:26:02
 Тема : Bird`s Nest Pudding
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 35273.fidonet_cooking@1:105/500 2da9d656
@TZUTC: -0800
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Bird`s Nest Pudding
 Categories: Puddings
      Yield: 6 Servings
 
    1/2 ts Butter
      2 lb Tart apples (6);
           - Granny Smith are good
      1 c  Brown sugar
    1/2 ts Ground nutmeg
      3    Eggs
      1 c  Milk
      1 ts Maple flavoring
      1 c  Flour
      1 ts Cream of tartar
    1/2 ts Baking powder
    1/2 ts Salt
    1/2 c  Powdered sugar
      1 pt Heavy cream
 
  Butter the baking dish. Peel and core the apples and place them in the
  dish. Fill the holes with brown sugar, pressing slightly, and
  sprinkle half the nutmeg on top. Place in preheated 350?F oven to
  start baking while you prepare the batter.
  
  Separate the eggs, putting the yolks in the larger bowl and whites on
  the platter. Beat whites with a fork or whisk until they are no
  longer slipping from the tilted platter. Beat the yolks until they
  change color; stir in milk and maple flavoring. In a smaller bowl,
  mix flour, cream of tartar, baking powder, salt, and any remaining
  brown sugar. Stir this mixture quickly into the liquid. Fold the egg
  whites into this thin batter.
  
  Pour the batter evenly over and around the partly-cooked apples and
  return dish to the oven, baking until the crust is browned,
       45    minutes to 1 hour.
  
  While the pudding bakes, stir powdered sugar and remaining nutmeg
  into a pitcher of heavy cream. Take the finished pudding directly to
  the table before it "falls" and turn each serving onto a plate so the
  apple is nested in the "fluffy crust". Pass the pitcher of sweetened
  cream.
  
  Recipe FROM: The Little House Cookbook
  
  Posted by: Chris Fernald
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/7 10 11 44 45 81 500
SEEN-BY: 106/201 124/5016 128/187 129/14 305
153/7715 154/10 110 214/22 218/0
SEEN-BY: 218/1 109 215 601 700 810 840 860 880
900 221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 134 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 705 240/1120
SEEN-BY: 266/512 291/111 292/854 301/1 113 320/219
322/757 335/364 341/66
SEEN-BY: 342/200 396/45 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 902/26
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх