Nп/п : 22 из 100
 От   : songbird                            2:5075/128        30 сен 23 16:50:26
 К    : Bruce                                                 30 сен 23 23:56:02
 Тема : Re: Friday, September 29, 2023, Food Ramblings
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: <i9emuj-5gg.ln1@anthive.com> 99bb6133
@REPLY: 3@dont-email.me> aaa07288
@REPLYADDR songbird <songbird@anthive.com>
@REPLYTO 2:5075/128 songbird
@CHRS: CP866 2
@RFC: 1 0
@RFC-Message-ID: <i9emuj-5gg.ln1@anthive.com>
@RFC-References:
<607c7476-88fe-4dc0-acd2-d4009cee0f0dn@googlegroups.com> 2@dont-email.me> 1@dont-email.me>
noZ7.113394@fx13.iad> 4@dont-email.me> 3@dont-email.me>
@RFC-Reply-To: songbird <songbird@anthive.com>
@TZUTC: -0400
@PID: slrn/1.0.3 (Linux)
@TID: FIDOGATE-5.12-ge4e8b94
Bruce wrote:
...
> Moi? No, Madam, I rarely eat it. But I`m surprised how popular and
> ubiquitous it is in the US. It`s everywhere. And if it`s absent, it`s
> still there in the form of HFCS.

  we often have a field of it growing on two or more
sides of us.  this year it is two sides.  kitty
corner is soybeans (which didn`t make it) and the
field south of us is fallow.  not sure what they`re
going to do with it.

  i don`t mind eating it once in a while as corn but
i`d much rather have it as corn chips which is why i
don`t normally buy them because i`d eat too many.

  HFCS isn`t too common for us to have in our foods
though because we don`t buy a lot of soft-drinks or 
high sugar added items.  we do use a lot of regular 
sugar in baking but that`s a lot different.


  songbird
--- slrn/1.0.3 (Linux)
 * Origin: the little wild kingdom (2:5075/128)
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5015/255 5019/40 5020/715
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5058/104 5075/128
@PATH: 5075/128 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх