Nп/п : 72 из 100
 От   : Leonard Blaisdell                   2:5075/128        01 окт 23 01:10:38
 К    : cshenk                                                01 окт 23 04:16:02
 Тема : Re: Gumbo night!
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: <knrv8eFds6eU4@mid.individual.net>
63710843
@REPLY: <KNidnT0pcqEueYj4nZ2dnZfqn_qdnZ2d@giganews.com>
f2187620
@REPLYADDR Leonard Blaisdell
<leoblaisdell@sbcglobal.net>
@REPLYTO 2:5075/128 Leonard Blaisdell
@CHRS: CP866 2
@RFC: 1 0
@RFC-Message-ID:
<knrv8eFds6eU4@mid.individual.net>
@RFC-References:
<AzGdneJs561G_JL4nZ2dnZfqn_SdnZ2d@giganews.com> GHI6.18239@fx17.iad>
<iO-dnYC0Q67D4I34nZ2dnZfqn_udnZ2d@giganews.com> _Lv6.102054@fx12.iad>
<n7KcnRirV9lhboz4nZ2dnZfqn_WdnZ2d@giganews.com> 3@dont-email.me> c.112218@fx09.iad>
1@dont-email.me> fUu6.35999@fx47.iad>
<KNidnT0pcqEueYj4nZ2dnZfqn_qdnZ2d@giganews.com>
@TZUTC: 0000
@PID: slrn/1.0.2 (Darwin)
@TID: FIDOGATE-5.12-ge4e8b94
On 2023-09-28, cshenk <cshenk@virginia-beach.net> wrote:

> Back to Gumbo versions.  You`ll need to make adaptions from crawdads so
> easy to replace the broth with chicken broth and some cutup boneless
> chicken.  I think Jill mentioned Andullie sausage (I prefer kielbasa)
> but there are plenty of variations, even pork ones.  Some use no roux
> but opt for arrowroot from the nearby Choctaw tribe.  Rice is optional
> in some gumbo versions, but a nice touch.


I`ve made okra gumbo. The okra provided thickener.
I`ve eaten fil? gumbo where the fil? powder provided thickener.
I`ve never heard of an arrowroot gumbo. Live and learn.
--- slrn/1.0.2 (Darwin)
 * Origin: Studio H (2:5075/128)
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5015/255 5019/40 5020/715
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5058/104 5075/128
@PATH: 5075/128 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх